flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про затвердження форменого одягу і знаків розрізнення працівників служби судових розпорядників, опису та рисунка емблеми служби судових розпорядників

ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ

 

Н  А  К  А  З

 

м.  К и ї в

 

          “ 15 ”  липня  2004  р.                                                                         125/04

 

Про затвердження форменого одягу

і знаків розрізнення працівників служби

судових розпорядників, опису та рисунка

емблеми служби судових розпорядників

 

 

Відповідно до частини 3 статті 132 Закону України “Про судоустрій України” та з метою забезпечення організації діяльності в судах загальної юрисдикції служби судових розпорядників НАКАЗУЮ:

 

1.    Затвердити формений одяг і знаки розрізнення працівників служби судових розпорядників згідно з описом та зразками, що додаються.

2.    Затвердити емблему служби судових розпорядників згідно з описом та рисунком, що додаються.

3.    Управлінню документального забезпечення та контролю за виконанням (Бровко Т. В.) довести цей наказ до відома начальників територіальних управлінь державної судової адміністрації, голів місцевих та апеляційних судів загальної юрисдикції.

4.    Управлінню організаційного забезпечення військових судів, безпеки та координації роботи судової міліції (Гайдученко В. Д.) розробити норми забезпечення форменим одягом працівників служби судових розпорядників та правила носіння форменого одягу і розміщення на ньому знаків розрізнення.

5.        Управлінню планово-фінансової діяльності (Сидоренко І. Л.) врахувати обсяги та забезпечити фінансування видатків у 2005 році на виготовлення форменого одягу для працівників служби судових розпорядників.

 

6.        Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Державної судової адміністрації України  Балаклицького І. І.

 

 

Голова                                                                                           В. Карабань


 

ПОГОДЖЕНО                                                                 ЗАТВЕРДЖЕНО

Рішення Ради суддів України                                 Наказ Державної судової

03. 06. 2004  № 36                                                     адміністрації України

                                                                                    15.07.2004    125/04

 

 

 

ОПИС ТА ЗРАЗКИ

ФОРМЕНОГО ОДЯГУ І ЗНАКІВ РОЗРІЗНЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ СЛУЖБИ СУДОВИХ РОЗПОРЯДНИКІВ

 

 

1. Чоловічий одяг

Мундирна куртка чоловіча (рис. 1). Виготовляється з напіввовняної тканини зеленого кольору, на підкладці. Силует вільний, на поясі звужений. На поясі куртки нашиваються шість шлівок для кріплення декоративного поясу. Пояс декоративний накладний від швів з'єднання поясу пілочки і бокових частин пояса, з напіввовняної тканини зеленого кольору, шириною 50 мм і має спереду хлястик та ф-подібну пряжку з амінопласту сірого кольору для регулювання повноти в талії. На пілочках куртки нашиваються нагрудні накладні кишені із фігурними клапанами, оздоблені бантовою складкою. Мундирна куртка однобортна, застібається на праву сторону на три формених металевих ґудзики середнього розміру. Комір оздоблений кантом крапового кольору шириною 1,5 мм. По боках задньої спинки два шва. Рукав ушитий, двошовний з манжетом та шліцею по ліктьовому шву. Манжет оздоблено кантом крапового кольору шириною 1,5 мм та двома форменими металевими ґудзиками малого розміру. На плечових швах пришито по два хлястики (контрпогони) та два формених металевих ґудзика малого розміру для кріплення наплічних знаків розрізнення.

 

(абзац перший розділу 1 із змінами, внесеними згідно з наказами

 Державної судової адміністрації України від 21.07.2005 р. N 89/05,

 від 26.06.2006 р. N 63)

 

Брюки (рис. 2). Навипуск, прямого силуету. Виготовляються з напіввовняної тканини зеленого кольору з пришивним поясом, який застібається на праву сторону на петлю і пластиковий ґудзик та двома бічними (із підрізним бочком) потайними кишенями попереду. У шві середнього полотнища оброблена застібка, яка застібається на тасьму "блискавка" або на петлі і ґудзики. Позаду, на правій задній половині полотнища вшито одну прорізну кишеню, яка застібається на петлю і ґудзик з амінопласту. Пояс оброблений корсажною стрічкою та має шість шлівок для ременя. По боках брюки оздоблені кантами крапового кольору шириною 1,5 мм.

 

(абзац другий розділу 1 із змінами, внесеними згідно з наказом

 Державної судової адміністрації України від 21.07.2005 р. N 89/05)

 

Куртка зимова (рис. 3). Виготовляється з плащової тканини зеленого кольору темного відтінку, на підкладці. Силует прямий, довжина - до середини стегна. Застібається на застібку "блискавка", прикриту вертикальною планкою. Планка застібається на праву сторону на чотири кнопки з амінопласту сірого кольору. В зимовий період використовується утеплена підкладка із штучного хутра. Комірець стоячо-відкладний. У зимовий період за допомогою п'яти пластикових ґудзиків на комірець настібається пристібний комір із штучного хутра сірого кольору. Рукав ушитий, без манжета. Всередині рукава - вовняний плетений манжет. На пілочках розташовані верхні та нижні кишені. Верхні нагрудні потайні кишені прорізні, зовні прикриті прямими вузькими клапанами, застібаються на застібку "блискавка", розташовані у швах пришивання кокетки. Нижні кишені накладні подвійні, прикриті прямими клапанами, що застібаються на кнопки з амінопласту чорного чи сірого кольору. На поясі зимової куртки нашиваються чотири шлівки для кріплення декоративного пояса. Декоративний пояс шириною 50 мм із скошеним кінцем виготовляється з плащової тканини зеленого кольору і застібається по лінії талії на рамочну ф-подібну пряжку з пластику сірого кольору. Спинка куртки з середнім швом. На плечах містяться контрпогони (хлястики) та два формених металевих ґудзики малого розміру для кріплення наплічних знаків розрізнення.

 

(абзац третій розділу 1 із змінами, внесеними згідно з наказами

 Державної судової адміністрації України від 21.07.2005 р. N 89/05,

 від 26.06.2006 р. N 63)

 

Сорочка з довгим рукавом (рис. 4). Виготовляється з напівбавовняної тканини сіро-сталевого кольору світлого відтінку. Силует прямий. Застібається на праву сторону на шість пластикових ґудзиків світло-сірого або світло-голубого кольору. На пілочках - дві накладні нагрудні кишені із рівними клапанами, що застібаються до низу на прорізні петлі та ґудзики. Кишені з двома застроченими складками. Рукав довгий, ушитий, одношовний з манжетом, що застібається на один ґудзик. Комір відкладений із гострими кінцями. Спинка на кокетці з двома складками, розташованими у шві пришивання кокетки. На плечових швах пришито хлястики (контрпогони) та формені металеві ґудзики малого розміру для кріплення наплічних знаків розрізнення.

 

(абзац четвертий розділу 1 із змінами, внесеними згідно з наказами

 Державної судової адміністрації України від 21.07.2005 р. N 89/05,

 від 26.06.2006 р. N 63)

 

Сорочка літня з коротким рукавом (рис. 5). Виготовляється з напівбавовняної тканини сіро-сталевого кольору світлого відтінку. Силует прямий. Застібається на праву сторону на шість пластикових ґудзиків. На пілочках - дві накладні нагрудні кишені із рівними клапанами, що застібаються до низу на прорізні петлі та ґудзики. Рукав короткий, ушитий, одношовний. Комір відкладений, із гострими кінцями. Спинка на кокетці з двома складками, розташованими у шві пришивання кокетки. На плечових швах пришито хлястики (контрпогони) та формені металеві ґудзики малого розміру для кріплення наплічних знаків розрізнення.

 

(абзац п'ятий розділу 1 із змінами, внесеними згідно з наказами

 Державної судової адміністрації України від 21.07.2005 р. N 89/05,

 від 26.06.2006 р. N 63)

 

Краватка (рис. 6). Виготовляється з тканини зеленого кольору з найменшою щільністю. Тип - краватка-самов'яз. Кріпиться до сорочки затискачем. Широкий кінець краватки закінчується кутом.

(абзац шостий розділу 1 із змінами, внесеними згідно з наказами

 Державної судової адміністрації України від 21.07.2005 р. N 89/05,

 від 26.06.2006 р. N 63)

 

Затискач до краватки (рис. 7). Має вигляд суцільної планки з металу золотистого кольору, в центрі яких зображення емблеми служби судових розпорядників.

(абзац сьомий розділу 1 із змінами, внесеними згідно з наказом

 Державної судової адміністрації України від 26.06.2006 р. N 63)

 

Взуття (рис. 27). Туфлі шкіряні чорного кольору. Застібки на еластичній тасьмі-резинці або шнурках. Підошва формована з каблуком.

 

(розділ 1 доповнено абзацом восьмим згідно з наказом

 Державної судової адміністрації України від 01.10.2004 р. N 170/04)

 

 

 

2. Жіночий одяг

Мундирна куртка (рис. 8). Виготовляється з напіввовняної тканини зеленого кольору, на підкладці. Силует вільний, на поясі звужений. На поясі куртки нашиваються шість шлівок для кріплення декоративного пояса. Пояс декоративний накладний від швів з'єднання пояса пілочки і бокових частин пояса, з напіввовняної тканини зеленого кольору, шириною 50 мм і має спереду хлястик та ф-подібну пряжку з амінопласту сірого кольору для регулювання повноти в талії. На пілочках куртки нашиваються нагрудні накладні кишені із фігурними клапанами, оздоблені бантовою складкою. Мундирна куртка однобортна, застібається на ліву сторону на три формених металевих ґудзики середнього розміру. Комір оздоблений кантом крапового кольору шириною 1,5 мм. По боках задньої спинки два шва. Рукав ушитий, двошовний з манжетом та шліцею по ліктьовому шву. Манжет оздоблено кантом крапового кольору шириною 1,5 мм та двома форменими металевими ґудзиками малого розміру. На плечових швах пришито по два хлястики (контрпогони) та два формених металевих ґудзика малого розміру для кріплення наплічних знаків розрізнення.

(абзац перший розділу 2 із змінами, внесеними згідно з наказами

 Державної судової адміністрації України від 21.07.2005 р. N 89/05,

 від 26.06.2006 р. N 63)

 

Спідниця (рис. 9). Виготовляється з напіввовняної тканини зеленого кольору, на підкладці. Пряма, тришовна з пришивним поясом із вставленою еластичною стрічкою, який застібається на петлю і пластиковий ґудзик. Переднє та заднє полотнища з двома виточками на кожному. Заднє полотнище зі швом посередині, який закінчується щліцом. У шві заднього полотнища оброблена застібка на тасьму "блискавка". Пояс оброблений корсажною стрічкою та має чотири шлівки для ременя.

                                                           (абзац другий розділу 2 із змінами, внесеними згідно з наказами

 Державної судової адміністрації України від 21.07.2005 р. N 89/05,

 від 26.06.2006 р. N 63)

 

Брюки (рис. 10). Навипуск, прямого силуету. Виготовляються з напіввовняної тканини зеленого кольору темного відтінку з пришивним поясом із вставленою еластичною стрічкою, який застібається на ліву сторону на петлю і пластиковий ґудзик. У шві середнього полотнища оброблена застібка, яка застібається на тасьму "блискавка" або на петлі і ґудзики. Для регулювання щільності облягання в пояс вставляється еластична стрічка, на поясі розташовані шість шлівок для ременя. По боках брюки оздоблені кантами крапового кольору шириною 1,5 мм.

 

(абзац третій розділу 2 із змінами, внесеними згідно з наказами

 Державної судової адміністрації України від 21.07.2005 р. N 89/05,

 від 26.06.2006 р. N 63)

 

Куртка зимова (рис. 11). Виготовляється з плащової тканини зеленого кольору, на підкладці. Силует прямий, довжина - до середини стегна. Застібається на застібку "блискавка", прикриту вертикальною планкою. Планка застібається на ліву сторону на чотири кнопки з амінопласту сірого кольору. В зимовий період використовується утеплена підкладка із штучного хутра. Комірець стоячо-відкладний. У зимовий період за допомогою п'яти пластикових ґудзиків на комірець настібається пристібний комір із штучного хутра сірого кольору. Рукав ушитий, без манжета. Всередині рукава - вовняний плетений манжет. На пілочках розташовані верхні та нижні кишені. Верхні нагрудні потайні кишені прорізні, зовні прикриті прямими вузькими клапанами, застібаються на застібку "блискавка". Нижні кишені накладні подвійні, прикриті прямими клапанами, що застібаються на кнопки з амінопласту чорного чи сірого кольору. На поясі зимової куртки нашиваються чотири шлівки для кріплення декоративного пояса. Декоративний пояс шириною 50 мм із скошеним кінцем виготовляється з плащової тканини зеленого кольору і застібається по лінії талії на рамочну ф-подібну пряжку з пластику сірого кольору. Спинка куртки з середнім швом. На плечах містяться контрпогони (хлястики) та два формених металевих ґудзики малого розміру для кріплення наплічних знаків розрізнення.

(абзац четвертий розділу 2 із змінами, внесеними згідно з наказами

 Державної судової адміністрації України від 21.07.2005 р. N 89/05,

 від 26.06.2006 р. N 63)

 

Блузка з довгим рукавом (рис. 12). Виготовляється з напіввовняної тканини сіро-сталевого кольору світлого відтінку. Силует прямий. Застібається на ліву сторону на шість пластикових ґудзиків світло-сірого або світло-голубого кольору. На пілочках - дві накладні нагрудні кишені із рівними клапанами, що застібаються до низу на прорізні петлі та ґудзики. Кишені з двома застроченими складками. Рукав довгий, ушитий, одношовний з манжетом, що застібається на один ґудзик. Комір відкладений із гострими кінцями. Спинка на кокетці з двома складками, розташованими у шві пришивання кокетки. На плечових швах пришито хлястики (контрпогони) та формені металеві ґудзики малого розміру для кріплення наплічних знаків розрізнення.

(абзац п'ятий розділу 2 із змінами, внесеними згідно з наказами

 Державної судової адміністрації України від 21.07.2005 р. N 89/05,

 від 26.06.2006 р. N 63)

 

Блузка літня з коротким рукавом (рис. 13). Виготовляється з напіввовняної тканини сіро-сталевого кольору світлого відтінку. Силует прямий. Застібається на ліву сторону на шість пластикових ґудзиків. На пілочках - дві накладні нагрудні кишені із рівними клапанами, що застібаються до низу на прорізні петлі та ґудзики. Рукав короткий, ушитий, одношовний. Комір відкладений, із гострими кінцями. Спинка на кокетці з двома складками, розташованими у шві пришивання кокетки. На плечових швах пришито хлястики (контрпогони) та формені металеві ґудзики малого розміру для кріплення наплічних знаків розрізнення.

(абзац шостий розділу 2 із змінами, внесеними згідно з наказами

 Державної судової адміністрації України від 21.07.2005 р. N 89/05,

 від 26.06.2006 р. N 63)

 

Краватка (рис. 14). Виготовляється з тканини зеленого кольору із найменшою щільністю, прямокутної форми. Тип - краватка-самов'яз. Кріпиться до сорочки затискачем. 

(абзац сьомий розділу 2 із змінами, внесеними згідно з наказами

 Державної судової адміністрації України від 21.07.2005 р. N 89/05,

 від 26.06.2006 р. N 63)

 

Затискач до краватки (рис. 15). Виготовляється з металу золотистого кольору і має вигляд круга, діаметром - 22 мм із зображенням емблеми служби судових розпорядників.

 

Взуття (рис. 28). Туфлі шкіряні чорного кольору. Підошва формована з каблуком.

                                      (розділ 2 доповнено абзацом дев'ятим згідно з наказом

 Державної судової адміністрації України від 01.10.2004 р. N 170/04)

 

Взуття (рис. 28). Туфлі шкіряні чорного кольору. Підошва формована з каблуком.  

 

3. Предмети форменого одягу спільного використання

Берет (рис. 16). Виготовляється з цупкої вовняної тканини зеленого кольору. Бейка з натуральної шкіри чорного кольору. По центру кріпиться клямерами відомча кокарда служби судових розпорядників.

(абзац перший розділу 3 із змінами, внесеними згідно з наказом

 Державної судової адміністрації України від 21.07.2005 р. N 89/05)

Кашкет зимовий (рис. 17 а - б). Складається із виготовлених з напіввовняної тканини зеленого кольору овального денця, околу, козирка та виготовленого із штучного хутра сірого кольору напотиличника. Спереду, по центру стінки кашкета кріпляться національна та відомча служби судових розпорядників кокарди, відстань між якими становить 20 мм. Над козирком, за допомогою металевих ґудзиків кріпляться філігранний ремінець із штучної шкіри чорного кольору (для судових розпорядників XII - XIII рангів) та позумент із золотистого галуна (для судових розпорядників IX - VII рангів).

                                                         (абзац другий розділу 3 із змінами, внесеними згідно з наказом

 Державної судової адміністрації України від 21.07.2005 р. N 89/05)

 

Кашне до зимового одягу (рис. 18). Виготовляється з вовняної тканини зеленого кольору темного відтінку, прямокутної форми.

(абзац третій розділу 3 із змінами, внесеними згідно з наказом

    Державної судової адміністрації України від 21.07.2005 р. N 89/05)

 

Національна кокарда (рис. 19). Металева. Являє собою рельєфний променистий круг жовтого металу з центральним круглим медальйоном синьої емалі (діаметр кокарди - 28 мм). Кріпиться на кашкеті за допомогою клямра або гвинта з гайкою.

Відомча кокарда служби судових розпорядників (рис. 20). Металева. Являє собою зображення емблеми служби судових розпорядників на тлі крапової емалі, покладеної на вінок із золотого лаврового та дубового листя (розміри кокарди - 55 х 50 мм). Кріпиться на кашкеті за допомогою клямра або гвинта з гайкою.

Відомча кокарда служби судових розпорядників до берета (рис. 21). Металева. Має форму круга і являє собою зображення емблеми служби судових розпорядників, накладену на прорізне коло жовтого металу (діаметр кокарди - 40 мм). Кріпиться на кашкеті за допомогою клямерів.

Нарукавний знак (рис. 22). Являє собою суконну нашивку рельєфної овальної форми, розміром 90 х 77 мм із зображенням емблеми служби судових розпорядників на тлі крапового кольору в обрамленні декоративної стрічки синього кольору з написом літерами жовтого кольору "СЛУЖБА СУДОВИХ РОЗПОРЯДНИКІВ".

Нагрудний службовий знак (рис. 23). Являє собою зображення емблеми служби судових розпорядників розміром 70 х 63 мм на емалевому тлі крапового кольору в обрамленні декоративної стрічки синього кольору з написами літерами жовтого кольору "СТАРШИЙ СУДОВИЙ РОЗПОРЯДНИК" (рис. 23-а) та "СУДОВИЙ РОЗПОРЯДНИК" (рис. 23-б). Композицію накладено на стилізоване зображення захисного обладунку кіраси, виготовленої з білого металу. Нагрудний службовий знак кріпиться до підкладки з чорної натуральної шкіри, за допомогою якої він кріпиться до ґудзика лівої кишені мундирної куртки.

Ремінь (рис. 24). Виготовляється із штучної шкіри білого кольору шириною 35 мм і застібається на рамочну ф-подібну пряжку з металу жовтого кольору з двома шпеньками. На ремені кріпиться один хомутик для утримання вільного кінця. Вільний кінець має отвори для шпеньок.

Мундирні ґудзики (рис. 25). Металеві, золотистого кольору напівсферичні з рельєфним зображенням емблеми служби судових розпорядників. На нижній частині ґудзика є вушко для кріплення його до одягу.

Мундирні ґудзики для мундирної куртки (рис. 25-а) мають діаметр 22 мм.

Мундирні ґудзики для манжетів рукавів та клапанів кишень (рис. 25-б) мають діаметр 18 мм.

Мундирні ґудзики для зимової шапки та для кріплення наплічних знаків розрізнення (рис. 25-в) мають діаметр 14 мм.

Ґудзики для сорочки та блузки (рис. 25-г) пластикові, чотириударні, мають діаметр 11 мм, світло-сірого або світло-голубого кольорів.

Наплічні знаки розрізнення (рис. 26). Являють собою погони сіро-сталевого кольору із зовнішнім кантом крапового кольору прямокутної форми, із заокругленою торцевою стороною та металевим ґудзиком. На погонах розміщуються зірки-емблеми та галуни, згідно присвоєних рангів.

П'ятикутна зірка-емблема жовтого металу має всередині зображення емблеми служби судових розпорядників на краповому тлі. Розмір зірки - 18 х 18 мм. Кріпиться до погона клямером або гвинтом з гайкою.

Галун із пластмаси золотавого кольору має зигзагоподібну форму. Ширина галуна - 10 мм. До погона пришивається або кріпиться клямером.

(частина третя абзацу дванадцятого розділу 3 із змінами, внесеними згідно з

 наказом Державної судової адміністрації України  від 26.06.2006 р. N 63)

 

Наплічний знак судових розпорядників VII-го рангу (рис. 26-а) являє собою погон сіро-сталевого кольору із зовнішнім кантом крапового кольору. Вздовж осі погона розміщено дві зірки-емблеми та два галуни.

Наплічний знак судових розпорядників VIII-го рангу (рис. 26-б) являє собою погон сіро-сталевого кольору із зовнішнім кантом крапового кольору. В центрі погона розміщена одна зірка-емблема та два галуни.

Наплічний знак судових розпорядників IX-го рангу (рис. 26-в) являє собою погон сіро-сталевого кольору із зовнішнім кантом крапового кольору. Вздовж осі погона розміщено три зірки-емблеми та один галун.

Наплічний знак судових розпорядників X-го рангу (рис. 26-г) являє собою погон сіро-сталевого кольору із зовнішнім кантом крапового кольору. Вздовж осі погона розміщено дві зірки-емблеми та один галун.

Наплічний знак судових розпорядників XI-го рангу (рис. 26-ґ) являє собою погон сіро-сталевого кольору із зовнішнім кантом крапового кольору. В центрі погона розміщена одна зірка-емблема та один галун.

Наплічний знак судових розпорядників XII-го рангу (рис. 26-д) являє собою погон сіро-сталевого кольору із зовнішнім кантом крапового кольору. Вздовж осі погона розміщено три зірки-емблеми.

Наплічний знак судових розпорядників XIII-го рангу (рис. 26-е) являє собою погон сіро-сталевого кольору із зовнішнім кантом крапового кольору. Вздовж осі погона розміщено дві зірки-емблеми.

 

Заступник Голови Державної

судової адміністрації України 

 

 

І. Балаклицький 

 


 

Додаток 

Формений одяг працівників служби судових розпорядників

 


 

Рис. 1

Мундирна куртка чоловіча

 


 

Рис. 2

Брюки чоловічі

 


Рис. 3

Куртка зимова та пристібний комір до неї до чоловічого демісезонного та зимового одягу

 


Рис. 4

Сорочка з довгим рукавом (чоловіча)

 


Рис. 5

Сорочка літня з коротким рукавом (чоловіча)

 


 

Рис. 6

Краватка чоловіча

 


 

Рис. 7

Затискач до краватки чоловічої

 


 

Рис. 8

Мундирна куртка жіноча

 


Рис. 9

 Спідниця

 


Рис. 10

Брюки жіночі

 


 

Рис. 11

Куртка зимова та пристібний комір до неї до жіночого демісезонного та зимового одягу

 


Рис. 12

Блузка з довгим рукавом (жіноча)

 


Рис. 13

Блузка літня з коротким рукавом (жіноча)

 


 

Рис. 14

Краватка жіноча

 


Рис. 15

Затискач до краватки жіночої

 


 

Рис. 16

Берет

 


 

Рис. 17-а

Кашкет зимовий судових розпорядників VII - XI рангів

 


 

Рис. 17-б

Кашкет зимовий судових розпорядників XII - XIII рангів 

 


 

Рис. 18

Кашне до зимового одягу

 


Рис. 19

Національна кокарда до кашкета

 


Рис. 20

Відомча кокарда служби судових розпорядників до кашкета


Рис. 21

Відомча кокарда служби судових розпорядників до берета

 


 

Рис. 22

Нарукавний знак (нашивка)

 


Рис. 23-а

Нагрудний службовий знак старшого судового розпорядника

 


Рис. 23-б 

Нагрудний службовий знак судового розпорядника


 

Рис. 24

Ремінь (до пояса брюк та спідниці) 

 

 


  

 

 
 

 

 
 

 

Рис. 25-а

Мундирні ґудзики для мундирної куртки 

 

Рис. 25-б

Мундирні ґудзики для манжетів рукавів та клапанів кишень 

 

Рис. 25-в

Мундирні ґудзики для зимової шапки та для кріплення наплічних знаків розрізнення 

 

 


 

Рис. 25-г

Ґудзики для сорочки та блузки

 

 

 

 

 

Рис. 26-а

Наплічний знак розрізнення судового розпорядника VII-го рангу 

Рис. 26-б

Наплічний знак розрізнення судового розпорядника VIII-го рангу 

 

 

 

 


 

 


 

Рис. 26-в

Наплічний знак розрізнення судового розпорядника IX-го рангу  

Рис. 26-г

Наплічний знак розрізнення судового розпорядника X-го рангу  

Рис. 26-ґ

Наплічний знак розрізнення судового розпорядника XI-го рангу  

         

 

 

 
 

 

 

 

Рис. 26-д 

Наплічний знак розрізнення судового розпорядника XII-го рангу 

Рис. 26-е 

Наплічний знак розрізнення судового розпорядника XIII-го рангу 

 

 


 

(додаток доповнено рисунком 27 згідно з наказом

 Державної судової адміністрації України від 01.10.2004 р. N 170/04)

Рис. 27

Взуття чоловіче

  

 


 

Рис. 28

Взуття жіноче

 

(додаток доповнено рисунком 28 згідно з наказом

 Державної судової адміністрації України від 01.10.2004 р. N 170/04)

 

 

 

Заступник Голови Державної

судової адміністрації України

 

 

 

 

І. Балаклицький 

 


 

 

ПОГОДЖЕНО

рішенням Ради суддів України

від 3 червня 2004 р. N 36 

 

  

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

наказом Державної судової адміністрації України

від 15 липня 2004 р. N 125/04 

 

ОПИС ТА РИСУНОК

ЕМБЛЕМИ СЛУЖБИ СУДОВИХ РОЗПОРЯДНИКІВ

 

Емблемою служби судових розпорядників є геральдична композиція, утворена золотою Колоною Закону на центральній осі та перехрещеними золотими мечами Феміди вістрями донизу на діагональних осях.

Центром емблеми є зображення Знака Княжої Держави Володимира Великого - малого Державного Герба України.

Композицію вміщено в круг крапового кольору в обрамленні золотого картуша з вісьмома волютами.

 


 

 

Заступник Голови Державної

судової адміністрації України 

 

 

І. Балаклицький