flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання в. о. Голови ДСА України з Днем юриста

06 жовтня 2023, 10:25

Шановні колеги-юристи!

Від імені колективу Державної судової адміністрації України та від мене особисто прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня юриста!

Інтелектуал, успішний практик, людина високої моральності, відмінний комунікатор, а іноді й психолог — такими є юристи у сучасному світі, такими вас очікують побачити ті, хто звертається за захистом своїх прав i свобод.

Саме від кожного з Вас – суддів, адвокатів, нотаріусів, юрист-консультантів, працівників судів, правоохоронних органів, вчених-правників залежить забезпечення прав та свобод кожного громадянина, зростання правової обізнаності населення, розбудова демократичного і правового суспільства.

Сьогодні без вашої діяльності, знань, досвіду, авторитету, застосування правових позицій не обходиться жодна сфера державного будівництва і жодна галузь господарства, а за рівнем вашого професіоналізму та принциповості ми звіряємо перспективи і напрям правового розвитку суспільства та країни загалом у питаннях утвердження закону і справедливості.

Тож будьте успішні у своїй діяльності, стійте на сторожі демократичних принципів, прав і свобод людей.

Щиро бажаю кожному з Вас професійних успіхів, міцного здоров’я, натхнення та твердої віри в нашу Перемогу!

З повагою
від імені колективу ДСА України
в. о. Голови ДСА України                      Максим Пампура