flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Захищаючи Україну, загинув працівник апарату Голосіївського районного суду міста Києва

09 грудня 2022, 08:00
Колектив Голосіївського районного суду міста Києва, з тяжким серцем та скорботою, повідомляє про загибель на фронті співробітника суду - Мацієвського Богдана Олексійовича.
Це непоправна втрата для рідних, друзів та колег.
Богдан був гарною людиною та працівником, вірним та надійним другом, чудовим та чуйним сином, братом і батьком, мав безліч планів на життя, мирне життя….
 
Однак, війна внесла свої корективи і Богдан, як тільки розпочалася війна, став на наш захист та героїчно, протягом 9 місяців, в лавах Збройних Сил України, відновлював територіальну цілісність держави.
Богдан завжди оптимістично бачив логічне завершення війни перемогою України, мріяв повернутися додому, до звичайного мирного буденного життя, до рутинного судового ритму.
Богдан, в ім’я перемоги віддав найцінніше, дароване батькамами та Богом - життя. Загинув Богдан під Бахмутом Донецької області внаслідок ворожого артилеристського обстрілу.
Бракує слів, щоб описати пустоту на душі та розпач в думках від втрати захисника України.
Колектив суду співчуває сім’ї Богдана, поділяємо ваш біль та сумуємо разом з вами.
Наш Герой, назавжди в наших серцях.
Прощання з Богданом відбудеться 10 грудня о 12:00 годині за місцем проживання його батьків - Вінницька область, Оратівський район, село Сологубівка.
Хто має змогу підтримати рідних залишаємо реквізити картки сестри Богдана
4149 4993 8823 7891
Мацієвська Мар'яна Олексіївна
 
Пресслужба ДСА України