flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шостий апеляційний адміністративний суд не припинятиме роботу після ракетної атаки на Київ

23 січня 2024, 18:07

Внаслідок ранкової ракетної атаки на Київ, яку здійснили росіяни, зазнала пошкоджень будівля Шостого апеляційного адміністративного суду.

Уламками ракети пошкоджено фасад будівлі, окремі внутрішні приміщення, вибито скло у вікнах, подекуди їх вирвало з рамами.

Т. в. о. Голови ДСА України Максимом Пампурою, який невідкладно прибув на місце події, було оглянуто масштаби пошкоджень, разом з Головою Шостого апеляційного адміністративного суду Оленою Кузьмишиною. Очільник ДСА України підкреслив, що головним завданням на сьогодні є якнайшвидша ліквідація наслідків руйнації будівлі уламками ракети.

"Ремонтно-відновлювальні роботи на об'єкті планується розпочати після повного обстеження будівлі. Першочергово буде закрито вибиті вікна та замінено вхідну групу. Також зазначу, що суд свою роботу не припинятиме", - зазначив Максим Пампура.

Голова Шостого апеляційного адміністративного суду Олена Кузьмишина висловила вдячність за оперативне реагування на подію та допомогу керівництву Державної судової адміністрації України, а також Голові Служби судової охорони та Голові Національної поліції України.

Пресслужба ДСА України