flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання Голови ДСА України з нагоди 15-ої річниці створення установи

29 серпня 2017, 09:01

Дорогі колеги! Шановні працівники органів системи правосуддя!

Прийміть мої найщиріші привітання з нагоди 15-ої річниці від дня створення Державної судової адміністрації України.

За ці роки діяльності ДСА України не тільки виправдала своє першочергове призначення, а й отримала нові повноваження, що визначенні Законом України "Про судоустрій і статус суддів" і тими змінами, які зумовлені масштабною реформою судової влади в Україні.

Разом з тим, будь-яка установа буде неефективною, якщо не буде наповнена високопрофесійними, талановитими та цілеспрямованими фахівцями. Я з гордістю скажу, що саме такі люди працюють як у ДСА України, так і в її територіальних управліннях та апаратах судів.

Знаю, ви з усією відповідальністю ставитеся до виконання своїх професійних обов'язків, вболіваєте за належну організацію роботи ваших установ і робите все, що передбачено законами України, для забезпечення відповідних умов діяльності судів і суддів, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Національної школи суддів України та органів суддівського самоврядування.

Я щиро вірю, що ви й надалі будете вболівати за авторитет судової влади в державі та дбати про забезпечення якнайвищого рівня доступу громадян до правосуддя.

Тож нехай ваші задуми, прагнення реалізовуються в щоденній праці в ім'я Закону та громадян України.

Здоров'я вам, щастя, родинного затишку.

 

З повагою

Голова ДСА України                                                                                                Зеновій Холоднюк