flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Державної судової адміністрації України представив системі правосуддя Черкаської області начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України

06 вересня 2017, 09:51

5 вересня 2017 року в Апеляційному суді Черкаської області відбулася нарада за участю Голови Державної судової адміністрації України, начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області, в. о. голови Апеляційного суду Черкаської області, голів та керівників апаратів місцевих судів регіону
Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк представив органам системи правосуддя Черкаської області нового начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області Шевченко Світлану Володимирівну.


Шевченко С. В. призначена на цю посаду наказом Державної судової адміністрації України від 31.08.2017 № 217/к.
Шевченко С. В. має вищу економічну освіту, вищу юридичну освіту. У 2008 році закінчила навчання в Національній академії державного управління при Президентові України, має кваліфікацію магістра державного управління.
Указом Президента України від 01.12.2014 № 900/2014 Світлані Шевченко присвоєно почесне звання "Заслужений економіст України".
З початку трудової діяльності працювала економістом, головним економістом Очаківського ремонтно-транспортного підприємства Миколаївської області. З 1994 року по 2003 рік продовжила свою діяльність в системі контрольно-ревізійної служби України. Пройшла шлях від провідного контролера-ревізора контрольно-ревізійного відділу в Очаківському районі КРУ Миколаївської області до заступника начальника відділу контролю у сфері соціального захисту населення Контрольно-ревізійного управління в Київській області. З січня 2003 року по грудень 2015 року Шевченко С. В. продовжила працювати на державній службі в Державній судовій адміністрації України. Працювала на посадах начальника відділу планово-фінансового обліку та звітності територіального управління державної судової адміністрації в м. Києві, заступника начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в місті Києві, начальника адміністративно-господарського управління Державної судової адміністрації України. З грудня 2015 року по березень 2017 року працювала на посаді начальника управління матеріально-технічного та транспортного забезпечення ПАТ АБ "Укргазбанк". З березня 2017 року повернулась у систему Державної судової адміністрації України і по серпень 2017 року працювала на посаді заступника начальника Територіального управління Держаної судової адміністрації України в Чернігівській області.
Зеновій Холоднюк побажав Світлані Шевченко успіхів у роботі на новій посаді, мудрості у прийнятті рішень та нових звершень.