flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання Голови Державної судової адміністрації України з Днем бухгалтера і аудитора

16 липня 2018, 10:57

Від Колективу Державної судової адміністрації України та від  мене особисто прийміть найтепліші поздоровлення з нагоди відзначення професійного свята Дня бухгалтера та аудитора!

В Україні професійне свято працівників бухгалтерських служб було встановлено у 2004 році Указом Президента "Про День бухгалтера" і стало визнанням Вашого вкладу в економічний розвиток держави.

Вже цьогоріч до бухгалтерів приєдналися й аудитори – спеціалісти з контролю за використанням державних та корпоративних коштів. Ви об'єднали зусилля з обліку та використання грошей у своїх сферах, гарантувавши їх цільове використання, за що кожен керівник Вам безмежно вдячний.

Я щиро бажаю Вам міцного здоров'я, витримки, злагоди в колективах і родинах, аби Ви отримували задоволення від роботи і гідну винагороду за неї. Ви забезпечуєте грошовий кровообіг не тільки на своїх підприємствах, організаціях і установах, а й в усій державі, підтримуючи нашу віру у стабільність та процвітання.

Тож нехай робота приносить Вам задоволення і шану від колег. Будьте успішні в усіх починаннях і щасливі від почуття виконаного обов'язку.

З повагою

Голова ДСА України                                           Зеновій Холоднюк