flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Миколаївська область

21 березня 2023, 11:52

Господарський суд Миколаївської області - повністю зруйноване приміщення суду внаслідок ракетного удару по будівлі Миколаївської обласної державної адміністрації, в якій на останніх поверхах розташовувався суд.

 

Миколаївський окружний адміністративний суд - вибуховою хвилею пошкоджено стелю в приміщенні архіву, кімнату ССО, тріщини у вікнах.

 

Миколаївський апеляційний суд-Від вибухової хвилі на головному фасаді дев’ятиповерхової будівлі на п’яти вікнах розбито  склопакети. В результаті прильоту каміння та дорожнього покриття  на дах дев’ятиповерховій будівлі, пробито і пощкоджено  покрівлю. Також пробито та  пошкоджено покрівлю двоповерхової будівлі.  

ТУ ДСА України в Миколаївській області -  в приміщення, в якому розміщено ТУ ДСА вибуховою хвилею пошкоджено балконе скло, стеля та світильник. Внаслідок артилерійського обстрілу 18.10.2022 вибуховою хвилею  повторно пошкоджено приміщення ТУ ДСА у Миколаївській 28 металопластикових вікон загальною площею 73,75 кв.м., зірвано жалюзі на двох вікнах, зірвано дверне полотно та пошкоджено дверну раму, пошкоджено стелю площею 92,8 кв м., пошкоджена комп'ютерна техніка та товаро-матеріальні цінності. На даху будівлі зірвано металеве покриття парапету довжиною 10 метрів. Пошкоджено черепицю.

  

ТУ ССО у Миколаївській області -внаслідок артилерійського обстрілу 18.10.2022 вибуховою хвилею   було пошкоджено  близько трьох вікон та двері з внутрішньої сторони подвір'я ТУ ССО у Миколаївській області.

Центральний районний суд м. Миколаєва- вибуховою хвилею вибито фасадні скляні вікна на головному вході та біля канцелярії суду, в переході між будівлями суду пошкоджене стельове покриття з гіпсокартону, пошкодженно внутрішні скляні перегородки, віконні рами.

  

Ленінський районний суд м. Миколаєва- вибуховою хвилею пошкоджено стелі в конвойному приміщенні, кабінеті старшого конвою, кабінеті охорони. В кабінеті на другому поверсі пошкоджено скло. В залі судового засідання на третьому поверсі пошкоджено металопластикові вікна.

   

Заводський районний суд  м. Миколаєва - вибуховою хвилею пошкоджено фасад будівлі та зруйновано всі вікна, вибито та зруйновано вхідні двері. Пошкоджено двері в зали судових засідань, натажні стелі, електропроводку, вагонку, жалюзі, 5 камер відеоконференцзв’язку, мікрофон на трибуні свідка та 1 камера системи відеконференцзв'язку. В  приміщені у м. Миколаєві по вул. Потьмкінська,41/4, в якому після завершення робіт з реставрації планувалося розмістити Заводський районний суд  м. Миколаєва, вибуховою хвилею пошкоджено віконні рами та шиферне покриття даху.

  

  

Корабельний районний суд м. Миколаєва - вибуховою хвилею частково пошкоджено віконну раму (тріщини по  периметру кріплення вікна),вибите скло. 03.11.2022 вибуховою хвилею повторно пошкоджено приміщення, а саме вікна, двері, службовий інвентар, сантехніка.

   

Новобузький районний суд Миколаївської області -  частично пошкодженні віконні рами (тріщини по  периметру кріплення вікна) майже на всіх поверхах. Посипалась штукатурка. Між другим та третім поверхом та в котельні суду  розбите скло. Вийшла з ладу система ВКЗ у залі суд засідань №2.

Жовтневий районний суд Миколаївської області – вибуховою хвилею пошкоджено  конструкції підвісної стель приміщення суду.

  

Березнегуватський районний суд Миколаївської області -приміщення по вул. Миру, 107, смт. Березнегувате зруйновано повністю (в зазначеному приміщенні суд не здійснював правосуддя). Будівля по  вул. Миру, 109, смт. Березнегувате пошкоджена частково: вибуховою хвилею повністю пошкоджено трубу газового димоходу; пошкоджено дах по задній частині приміщення та по лівій боковій частині від фасаду — по всьому периметру та на конусних конструкціях підірвані металеві листи, якими вкрито дах та зірвало близько 20 листів металевого покриття; пошкоджено 18 металопластикових вікон, близько 70 кв.м, з яких майже всі потребують заміни повністю, у 6 вікон пошкоджено механізми; зруйновано вхідні двері головного входу, пошкоджень зазнали вхідні двері другого входу, в них вийшов з ладу механізм і замок; у кабінетах та на коридорі пошкоджено навісні стелі, близько 160 м.кв.; пошкоджено гіпсокартоні конструкції біля вікон та на стінах, близько 70 м.кв.; шпалери у 1 кабінеті потребують заміни.

   

  

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області -  в приміщенні по вул.  Лоцманська, 44 розбито скло та пошкоджені рами в 5 металопластикових вікнах. Деформовані 2 двері із пошкодженням замка. Пробитий шифер на даху. Утворились тріщини на стінах в кабінетах. Пошкоджена вулична вбиральня. Крім того, 9 січня 2023 року повторно пошкоджено приміщення - розбиті та пошкоджені металопластикові вікна, внутрішні та вхідні двері, частково внутрішні стіни. Крім того, 03.02.2023 близько 13:50 стався ракетний обстріл міста Очаків, внаслідок якого вибуховою хвилею пошкоджено будівлю суду -вибито вікна та двері. 9 січня 2023 року пошкоджено ще одне приміщення суду  по вул. Торговій, 44 - розбиті та пошкоджені металопластикові вікна, внутрішні двері, частково пошкоджена підвісна стеля, частково розбита комп'ютерна техніка.

  

  

Снігурівський районний суд Миколаївської області-проникнення в приміщення військових рф. Стан розкрадання невідомий, оскільки суд розміщується на тимчасово окупованих рф території.