flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чернігівська область

26 травня 2022, 11:13

Господарський суд Чернігівської області- внаслідок прямого попадання ракети у сусіднє з судом приміщення в суді пошкоджені віконні рами та вибите скло, тріщини на  стелях та стінах у приміщенні, пошкоджені віконні та дверні отвори, пошкоджена штукатурка на стелях, в деяких кабінетах стелі просіли і потріскалась, є небезпека обвалу. Пошкоджено приміщення серверної в якій зірвано з завісів балконні двері, вирвані захисні грати  на дверях, пошкоджено стеля та стіни. В деяких кабінетах пошкоджені кондиціонери та комп'ютери.

  

Чернігівський апеляційний суд - пошкоджено частину даху будівлі суду, вікна в двох залах судових засідань та робочих кабінетах працівників суду, зовнішні стіни будівлі суду (тріщини, осипання місцями штукатурки та частин елементів оздоблення), внутрішнє  оздоблення приміщення суду (на сходових маршах місцями попадали мармурові плити ).

  

Деснянський районний суд міста Чернігова - частково пошкоджено вікна (13 шт.), двері кабінетів (10 шт.), віконну та дверну фурнітуру.

  

Новгород-Сіверський районний суд Чернігівської області - пошкоджено вікна (26 шт.), склопакети (3 шт.), двері (12 шт.), частково пошкоджено покрівлю, фасад будівлі, водостічну систему, укоси, стелю, підлогу, жалюзі на вікнах/

  

Чернігівський районний суд та Новозаводський районний суд - частково пошкоджено вікна.

Приміщення ТУ ДСА України у Чернігівській області - частково пошкоджено вікна (2 шт.), склопакети (5 шт.), вхідні двері віконну та дверну фурнітуру, фасад будівлі, паркан, фронтон, водостічну систему та гаражні ворота.