flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання ДСА України з Днем захисника України

13 жовтня 2020, 08:30

Шановні судді, працівники апарату судів, колеги!

Від імені Державної судової адміністрації України та від мене особисто приміть найщиріші поздоровлення з нагоди відзначення Дня захисника України!

У День Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці українці традиційно вшановують захисників рідної землі, адже історія українського козацтва – це одна з найвеличніших сторінок життя українського народу. В найтяжчі часи ворожої іноземної навали козацтво боронило не лише кордони держави, а й віру, духовні цінності та державницькі традиції України.

Сім років тому продовжувачі козацького роду, вірні сини і доньки України стали супроти чергової спроби поневолення і знищення  нашої держави. Сім років вони захищають над нами мирне небо. Сім років ми серцем відчуваємо їхній біль і просимо для них захисту у Пресвятої Богородиці.

Тож будьмо гідними щоденної звитяги захисників України, пам'яті тих, хто віддав своє життя і здоров'я за незалежність і суверенітет держави, тих, хто захищає нашу землю від ворога на Сході.

Здоров'я Вам, сини і доньки України! Нехай покров Пресвятої Богородиці, розкинутий над Вами, убереже від ворожої кулі, додасть сили та стійкості духу. Повертайтеся додому живими!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

В.о. Голови ДСА України                            Людмила Гізатуліна