flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відповідь на поширення недостовірної інформації зазначеної у листі на адресу судів з електронної пошти z.kholodniuk@gmail.com.

04 листопада 2020, 14:58

Державна судова адміністрація України отримала інформацію, що 4 листопада 2020 року об 11 годині 11 хвилин на електронні адреси судів надійшов лист від адресанта "Зиновій Холоднюк" з електронної пошти z.kholodniuk@gmail.com.

Звертаємо увагу судів, а також всіх можливих адресатів цього листа на те, що Холоднюк Зеновій Васильович, під час виконання повноважень Голови Державної судової адміністрації України та після звільнення із зазначеної посади жодних листів з особистих електронних адрес на адреси судів не надсилав, про що вказано в його заяві, що надійшла на адресу ДСА України.

Крім того, у заяві акцентовано на тому, що Холоднюк Зеновій Васильович не є ні підписантом, ні відправником листа з електронної адреси z.kholodniuk@gmail.com Холоднюка З.В.).

Зазначена електронна адреса не є адресою особистої електронної пошти Холоднюка З.В.

Довідково.

Статтею 68 Конституції України встановлено, що кожен зобов’язаний неухильно дотримуватися Конституції та законів України, не посягати на права і свободи, честь і гідність інших людей.