flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Олексій Сальніков відвідав Шостий апеляційний адміністративний суд

15 липня 2021, 15:39

Олексій Сальніков,  т. в. о. Голови ДСА України, 15 липня 2021 року ознайомився з умовами роботи Шостого апеляційного адміністративного суду.

Т. в. о. Голови ДСА України ознайомлено з умовами роботи суддів та працівників апарату суду, перебування громадян у суді, доступності правосуддя для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

Керівник апарату суду Ірина Герасименко поінформувала Олексія Сальнікова про основні проблемні питання, які потребують першочергового вирішення, та ознайомила з новаціями, що запровадив суд для поліпшення доступності судових послуг.

 «Удосконалення судового адміністрування було і залишається одним з пріоритетів судової реформи та одним з ключових напрямків діяльності Державної судової адміністрації України. Ми обов'язково вживатимемо всіх можливих заходів для вирішення проблемних питань, пов'язаних із належним фінансовим та матеріально-технічним забезпеченням діяльності Шостого апеляційного адміністративного суду»,- відзначив т. в. о. Голови ДСА України Олексій Сальніков під час перебування в суді.