flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання т. в. о. Голови ДСА України з Днем Незалежності України

20 серпня 2021, 11:33

Шановні колеги!

Від імені колективу Державної судової адміністрації України та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди великого національного свята нашої державності – Дня Незалежності України!

Передусім, це свято пам’яті перед нашими пращурами, які століттями героїчно виборювали право на свою державу, землю, волю. Це свято нинішнього покоління, яке зобов’язане зберегти та примножувати здобутки прабатьків в ім’я дітей і майбутнього нації.

У 30-ту річницю нашої Незалежності перед кожним з нас стоять високі вимоги, які спонукають до особливої відповідальності перед собою, своєю родиною, країною, народом. Сьогодні найскладніший період сучасної України, бо ми об’єдналися проти зовнішньої збройної агресії, протистоїмо їй  заради  нащадків та збереження Держави.

Переконаний, нинішня річниця – це початок великих змін. Пора сподівань і надій. Час, коли ми оновимо свої плани на гідне майбутнє. Нехай же всі вони справдяться і над нашою державою засяє сонце миру, а в житті кожного побільшає добра. Так буде, якщо всі ми докладемо спільних зусиль для збереження та розбудови нашої рідної України!

Кожному з вас бажаю незламної віри в її щасливу долю! Вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя й благополуччя, успіхів і плідної праці на благо Українського народу.

З повагою

Т. в. о. Голови ДСА України                                                    Олексій Сальніков