flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Т.в.о. Голови Державної судової адміністрації України Олексій Сальніков про ракетний обстріл будівлі Миколаївської обласної військової адміністрації

29 березня 2022, 15:27

Т.в.о. Голови Державної судової адміністрації України Олексій Сальніков про ракетний обстріл будівлі Миколаївської обласної військової адміністрації.

"29 березня 2022 року біля 08:56 ранку ворожим російським літаком було завдано ракетного удару по будівлі Миколаївської обласної військової адміністрації. Ракета влучила у ліву частину будівлі, у якій саме на 8 та 9 поверхах розташовувалися приміщення Господарського суду Миколаївської області. Зараз на місці ракетного удару проводяться рятувальні роботи. Що стосується працівників господарського суду Миколаївської області, які в цей час перебували на робочому місті, то на даний час ми володіємо наступною інформацією - на зв’язок не виходять 2 особи, ще одна людина перебуває в тяжкому стані в реанімації лікарні ШМД",- сказав Олексій Сальніков.

 

Він також зазначив, що повна інформація про потерпілих працівників господарського суду Миколаївської області буде наявна після завершення рятувальних робіт.

Пресслужба ДСА України