flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Олексій Сальніков: "Служба судової охорони за три роки стала авторитетною структурою серед органів та установ системи правосуддя"

04 квітня 2022, 15:00

Т.в.о. Голови Державної судової адміністрації України Олексій Сальніков привітав сьогодні співробітників Служби судової охорони з нагоди 3 річниці з часу створення.

«За цих три роки Службою судової охорони зроблено значний крок від створення абсолютно нового органу, на який покладено завдання із забезпечення безпеки судової влади, до його авторитетного становлення серед органів та установ системи правосуддя», - наголосив Олексій Сальніков.

Керівник Державної судової адміністрації України також відзначив внесок співробітників Служби у справу захисту Вітчизни від російського агресора. Він, зокрема, зазначив, що судові охоронці спільно з військовослужбовцями Збройних Сил та Національної гвардії України, поліцейськими та бійцями територіальної оборони боронять рідні міста від підступного ворога.

Олексій Сальніков подякував співробітникам Служби за сумлінне виконання обов’язків, патріотизм, активну громадську позицію і побажав успіхів у справі захисту Батьківщини та судової влади.

Пресслужба ДСА України