flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Олексія Сальнікова призначено Головою ДСА України

22 квітня 2022, 14:51

Накз про призначення Олексія Сальнікова Головою ДСА України підписав Голова Верховного Суду Всеволод Князєв 20 квітня 2022 року.

Вже сьогодні, 22 квітня, відбулося представлення Олексія Сальнікова як очільника установи колективу ДСА України.

На представленні були присутні Голова Верховного Суду Всеволод Князєв, заступник керівника Офісу Президента України Андрій Смирнов, Голова Комітету ВРУ з питань правової політики Андрій Костін та Голова Комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрій Клочко. 

 

Заступник керівника Офісу Президента України Андрій Смирнов, звертаючись до колективу зазначив, що призначення Олексія Сальнікова на таку відповідальну посаду є проявом великої довіри та оцінкою його ділових якостей, що найбільше проявилися в екстремальних умовах війни.

Голова Верховного Суду Всеволод Князєв своєю чергою зосередив увагу колективу на роботі, що була проведена за два місяці війни в організації роботи судів і наголосив на необхідності забезпечення безперервності правосуддя на вільних від окупації територіях.

Голова Комітету ВРУ з питань правової політики Андрій Костін також подякував Олексію Сальнікову за організацію роботи на рівні комунікації між судовою владою, парламентарями та вищими органами державної влади. З його слів саме прозорість комунікації, зрозуміла діяльність задля забезпечення фінансування органів та установ системи правосуддя, бачення шляхів удосконалення роботи та кінцевого результату, який буде отримано, згуртування колективу на виконання першочергових завдань стали визначальними у призначенні Олексія Сальнікова на посаду Голови ДСА України.

У підсумку кожен з представників законодавчої, виконавчої та судової влади зазначили, що ДСА України, як орган у судовій владі України, має велике значення для забезпечення безперебійної діяльності судової системи як такої.

 

Вони побажали Олексію Сальнікову успіхів на високій посаді й подякували колективу за самовіддану роботу в умовах воєнного часу.

Пресслужба ДСА України