flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочисто відкрито приміщення Золочівського районного суду Львівської області після реконструкції

30 листопада 2018, 17:41

30 листопада 2018 року відбулось відкриття оновленого приміщення Золочівського районного суду Львівської області.

Після проведеної реконструкції будівля суду повністю відповідає будівельним нормам та вимогам законодавства, пристосована для маломобільних груп населення, у ній створено належні та комфортні умови для суддів та працівників апарату, відвідувачів суду та учасників судових засідань.

В урочистостях взяли участь: Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Маріанна Вільшинська, голова Восьмого апеляційного адміністративного суду Олег Заверуха, начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Львівській області Віктор Дейнека, начальник територіального управління Рахункової палати по Львівській, Волинській, Рівненській, Тернопільській, Івано-Франківській та Закарпатській областях Володимир Піхоцький, голова Золочівської районної державної адміністрації Володимир Недзельський, голова Золочівської районної ради Олег Банах, голови та судді місцевих судів м. Львова та Львівської області,  журналісти та громадськість.

 

 Захід розпочався з урочистого перерізання стрічки та освячення будівлі, далі відбулася урочиста нарада.

"Відкриття оновленого приміщення цього районного суду – це великий прорив. Сьогодні ми бачимо комфортні умови для роботи та проведення усіх необхідних процесуальних дій. Правосуддя має здійснювати в належних умовах", – зазначив під час виступу, голова Львівської обласної ради.

Голова ДСА України під час наради виступив із презентацією "Організаційне забезпечення діяльності судів як складова незалежності судової влади", де  означив питання фінансового, матеріально-технічного забезпечення судів України та Львівщини, зокрема. Так, за словами очільника ДСА України в Львівській області здійснюють судочинство 34 суди, з них місцевих загальних судів – 29, розрахункова площа за нормативами має складати 58 100 кв. м, а наразі забезпечено 35 394 кв. м, що складає 61% від потреби. Зеновій Холоднюк відзначив, що в найближчі два роки планується здійснити реконструкцію будівель Дрогобицького міськрайонного та Шевченківського районного суду міста Львова, провести перший етап будівництва нової будівлі Пустомитівського районного суду Львівської області, провести капітальний ремонт приміщень Сокальського та Жовківського районних судів Львівської області.

На завершення наради Зеновій Холоднюк за сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди відкриття нового приміщення Золочівського районного суду Львівської області відзначив Подяками ДСА України працівників названого суду: керівника апарату Вонс С. М, заступника керівника апарату Гавришків М. І., та головного спеціаліста з інформаційних технологій  Цибрія І. А.

Голова Золочівського районного суду Львівської області Володимир Сивак подякував усім за допомогу та дружні поради, побажав міцного здоров’я, миру, добра, благополуччя.