flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Визначилася команда переможців у 2018 році турніру з міні-футболу Кубка "Феміди"

11 грудня 2018, 10:02

08 грудня 2018 відбулися фінальні ігри турніру з міні-футболу серед суддів, працівників судів, інших органів та установ системи правосуддя із розіграшу Кубка "Феміди", де і визначилася команда переможців у 2018 році.

В 2018 році на участь в IX турнірі із розіграшу Кубка "Феміди" заявлено 26 команд учасниць з різних куточків України, серед яких виявили бажання новачки турніру, збірні команди м. Львова, Рівного, Дніпра, Чернівців, команда Апеляційного суду Одеської області та команда Конституційного Суду України.

З перших хвилин групового етапу розпочалася запекла боротьба команд учасниць, кожна з яких намагалася показати максимальні результати ігор викладаючись на сто відсотків.

Хоча більшість команд з різних причин не змогли здобути перемоги, проте їм вдалось відзначитись спортивним азартом, єдністю футбольної команди та жагою до перемоги.

Хотілося б відзначити кілька команд, новачків Турніру, з м. Львова та Чернівців, які не враховуючи на значну відстань між містами проживання та місцем проведення Турніру, не дивлячись ні на які проблеми та перешкоди, провели всі матчі показавши неперевершені результати.

08 грудня 2018 року відбулися фінальні ігри Турніру, а саме гра за третє місце, в яких взяли участь збірні команди"ВККС КОАС" з "Чорним Морем" та за перше місце збірні команди "Житомира" проти "Єлисаветградських Орлів".

Збірна команда Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та Київського окружного адміністративного суду "ВККС КОАС" посіла четверте місце, поступившись у грі за третє місце з рахунком 6:2 збірній команді "Чорне Море" з Одеси.

У фінальній грі за чемпіонство зустрілися збірна команда Житомирської області "Житомир" та збірна команда Кіровоградської області "Єлисаветградські Орли".

Одразу після свистка арбітра про початок матчу обидві команди активно розпочали гру, але вже на перших хвилинах матчу збірна команда Житомирської області провівши серію нападів реалізувала два м’ячі у ворота суперника.

В свою чергу, команда "Єлисаветградські Орли" вже до кінця першого матчу зібравшись з силами, підібравши правильну тактику гри, обіграла збірну Житомирської області з рахунком 3:2.

Другий тайм гри був не менш напруженим, фіналісти показали справжній футбол та високий професіоналізм, матч виправдав очікування, видався цікавим та тримав вболівальників у напрузі протягом всього часу й закінчився з рахунком 6:2 на користь збірної команди Кіровоградської області "Єлисаветградські Орли".

По завершенню матчів, Організаційний комітет Турніру привітав всіх учасників турніру подарунковими дощечками "За участь в Турнірі" та провів нагородження фіналістів переможними кубками, а також вручив номінації на кращих гравців турніру із розіграшу Кубка "Феміди".

 

Вітаємо збірну команду Кіровоградської області "Єлисаветградські Орли" з почесним першим місцем у IX турнірі із розіграшу Кубка "Феміди" 2018.