flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У м. Хуст збудують Палац правосуддя

27 червня 2019, 16:50

27 червня 2019 року Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк взяв участь у церемонії урочистого закладання капсули на місці будівництва нового Палацу правосуддя в місті Хуст Закарпатської області.

Планується, що менш, ніж за два роки, на місці закладення капсули будівництва з’явиться нова сучасна будівля. Яким буде майбутній об’єкт, поки що можна побачити лише на папері.

Голова ДСА України наголосив, що це лише четверта будівля за часи Незалежності України, котра будується, як-то кажуть, "з нуля", водночас, за останні чотири роки відремонтовано та введено в експлуатацію більш як 70 приміщень судів.

Будинок правосуддя, який зараз діє в Хусті, був побудований ще в першій половині минулого століття. За словами Хустського міського голови Володимира Кащука, умови, де наразі працює  Хустський районний суд Закарпатської області залишають бажати кращого. Тому і виникла необхідність побудувати новий палац правосуддя.

Присутні долучились до урочистого закладання капсули під будівництво нової споруди. Переконані, цей палац правосуддя ідеально впишеться в архітектурний ансамбль міста та стане взірцем якості та комфорту.

Також територію майбутнього будівництва освятили священики. Обслуговувати будинок правосуддя буде м. Хуст та Хустський район, а в мабутньому й Іршавщину.

Фінансуватися роботи будуть з держбюджету. Завершити будівництво планують за півтора роки.

 

 

Більше у відео: https://www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=X2wd9v6nhzk