flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ДСА України відзначили кращих юристів з нагоди професійного свята

08 жовтня 2019, 16:21

8 жовтня 2019 року Голова ДСА України Зеновій Холоднюк та заступники Голови Людмила Гізатуліна й Сергій Чорнуцький привітали  державних службовців ДСА України з професійним святом – Днем юриста.

Зеновій Холоднюк у своїй вітальній промові подякував колективу ДСА України за роботу і зазначив, що високий професіоналізм працівників, їх відданість професії, повага до громадян, які звертаються за відновленням своїх прав у суди, стають візитівкою судової системи України.

"Я вдячний вам за те, що ви професійно, відповідально і ретельно виконуєте свої обов'язки. Саме від злагодженої діяльності працівників ДСА України та судів залежить які умови створюються для забезпечення доступу громадян до правосуддя", - сказав Зеновій Холоднюк.

З нагоди свята і за сумлінну та бездоганну працю, досягнення в професійній діяльності, зразкове виконання службових обов'язків Голова ДСА України вручив заохочувальну відзнаку ДСА України – нагрудний знак "Знак пошани" Тетяні Опанасюк – заступнику начальника юридичного управління, начальнику відділу правової експертизи ДСА України.

Почесні грамоти ДСА України були вручені також головним спеціалістам відділу правової експертизи юридичного управління ДСА України Олені Фіцай та Олегу Вахулі.

Відповідно до наказу ДСА України від 25 вересня 2019 року № 374/к "Про відзначення працівників судів, органів та установ системи правосуддя з нагоди Дня юриста" відзнаки ДСА України отримали також інші працівники судів України.