flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Новим очільником ТУ ДСА України у Миколаївській області став Олексій Сальніков

25 жовтня 2019, 16:42

25 жовтня 2019 року на базі Миколаївського апеляційного суду відбулася розширена нарада за участю голови Державної судової адміністрації України Зеновія Холоднюка з головами, суддями та керівниками апаратів апеляційного та місцевих судів Миколаївської області, а також представниками Територіального управління ДСА України у Миколаївській області.

З вступним словом перед присутніми в залі виступив голова Миколаївського апеляційного суду Микола Міняйло, який, привітавши присутніх, зазначив: "Зеновій Холоднюк у стінах нашого суду вже не вперше, чого не можна сказати про Олексія Олександровича. Думаю, наша зустріч буде супроводжуватись конструктивним діалогом, а після цієї зустрічі між нами буде і надалі продовжуватись плідна співпраця".

Під час наради Голова ДСА України окреслив основні зміни та новації, що відбудуться у судовій системі щодо діяльності органів суддівського врядування, та представив працівникам системи правосуддя Миколаївщини нового начальника Територіального управління ДСА України у Миколаївській області Олексія Сальнікова.

"Важливе завдання для ДСА на сьогодні – забезпечення судів приміщеннями. Продовжуємо роботу із забезпечення судів новими якісними приміщеннями, які б повною мірою відповідали уявленню про Будинок правосуддя", – зазначив Зеновій Холоднюк.  Також Голова ДСА України надав відповіді на запитання суддів щодо актуальних питань забезпечення діяльності судів.

Закінчуючи нараду, Микола Міняйло зазначив: "Дякую всім хто сьогодні завітав до нас. Говорячи від імені нашого колективу, хочу зазначити, що співпраця з Територіальним управлінням ДСА України у Миколаївській області була злагоджена, конструктивна та завжди був діалог. Я маю надію на подальшу спільну та плідну співпрацю, яка буде спрямована на відновлення довіри громадян до системи правосуддя".

Довідково: САЛЬНІКОВ Олексій Олександрович - начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Миколаївській області

Пройшов конкурсний відбір на цю посаду (рішення комісії ДСА України на зайняття вакантних посад державної служби категорій "Б" і "В" ДСА України та категорії "Б" — керівників територіальних управлінь та їх заступників, керівників апаратів апеляційних судів та їх заступників від 19-20, 24 вересня 2019 року № 19).

Призначений на посаду наказом ДСА  України від 22  жовтня  2019  року №  423/к

Має дві вищі освіти, у 2004 році закінчив Донецький університет економіки та права, спеціальність "правознавство"; Донецький національний технічний університет,  спеціальність "Державне управління", склав кандидатські іспити для вступу в аспірантуру.

Працював на посадах:

- з 2004 по 2005 рік - асистент, викладач кафедри карного та адміністративного права Донецького університету економіки та права;

- з 2005 року по 2011 рік - працівник апарату Фонду державного майна України та у регіональних відділеннях Фонду державного майна;

- з 2011 року по 2016 рік – на керівних посадах державних підприємств;

- з лютого 2016 по жовтень 2019 року – начальник регіонального відділення Фонду державного майна України по Миколаївській області.

Проживає разом з дружиною у місті Миколаїв