flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Олександр Кошинський – Заслужений юрист України

22 січня 2020, 13:49

Відповідний Указ №18/2020 "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Соборності України" Президент України підписав 21 січня 2020 року.

У списку відзначених Кошинський Олександр Олександрович, начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Закарпатській області, який працюючи в територіальному управлінні з 2003 року, здобув заслужений авторитет серед колег, суддів, працівників апаратів судів Закарпатської області.

Олександром Олександровичем здійснено ряд заходів та докладено чимало зусиль до становлення та підвищення авторитету очолюваної ним установи, створення міцного підґрунтя, основ для подальшої її діяльності. Він уміло здійснює керівництво територіальним управлінням, діяльність якого спрямована на забезпечення створення належних умов роботи місцевих судів Закарпатської області, які передбачають необхідні умови їх розміщення, безперебійне задоволення комунальних потреб, фінансове, матеріально-технічне і ресурсне забезпечення.

Кошинський Олександр є взірцем професійності не тільки для судових адміністраторів, оскільки його особистий внесок у розбудову правової держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю важко переоцінити.

Колектив Державної судової адміністрації України щиро вітає Олександра Олександровича з високою державною нагородою та бажає і надалі невичерпної енергії, успіхів у роботі задля розвитку і зміцнення судової влади України, а також міцного здоров'я, особистого щастя і реалізації усіх задумів та планів.