flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова ДСА України провів робочу зустріч з представниками українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи

27 лютого 2020, 17:34

27 лютого 2020 року Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк  провів робочу зустріч з представниками українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи.

Голова ДСА України Зеновій Холоднюк поінформував учасників зустрічі про здійснені та заплановані кроки щодо організаційного та фінансового забезпечення діяльності органів судової влади.

Голова міжнародного відділу Управління Уповноваженого з федеральних судових питань Канади Олег Шаков представив присутнім інформацію про хід  реалізації програм і заходів Проекту в рамках компоненту "Судове адміністрування".

Заступник Голови ДСА України Людмила Гізатуліна поінформувала присутніх про проведену роботу з питань готовності судів до надзвичайних ситуацій та забезпечення їхньої безперервної діяльності.

Радник Голови ДСА України Світлана Глущенко повідомила про стан впровадження пілотного проекту з реорганізації бізнес-процесів ДСА України.

Національна експертка Проекту, координаторка з питань гендерної політики та судового адміністрування Людмила Чернявська тезисно представила результати гендерного аудиту ДСА України, який здійснювався протягом 2019 року.

Під час робочої зустрічі учасники обговорили та визначили  пріоритети майбутньої співпраці.

Голова міжнародного відділу Управління Уповноваженого з федеральних судових питань Канади Олег Шаков, старша менеджерка Управління міжнародних програм Офісу уповноваженого з федеральних судових справ Канади  Наталія Городецька подякували представникам ДСА України за плідну співпрацю протягом кількох років та відзначили суттєві успіхи, які досягла Державна судова адміністрація України.