flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова ДСА України привітав особовий склад ССО з першою річницею з дня створення

03 квітня 2020, 15:59

3 квітня 2020 року, напередодні річниці з дня створення Служби судової охорони, Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк відвідав головний офіс Служби. Там він зустрівся з командуванням та особовим складом. Голова служби - генерал-майор Валерій Бондар ознайомив Зеновія Холоднюка з матеріально-технічною базою, озброєнням, спецзасобами та засобами індивідуального захисту, якими забезпечені підрозділи Служби судової охорони.

Своєю чергою Голова ДСА України подякував службовцям за роботу, яку вони виконують щодня задля забезпечення безпеки у системі судової влади держави.

Зеновій Холоднюк вручив Валерію Бондарю відзнаку ДСА України, а також грамоти найкращим службовцям. 

У своєму зверненні до всього особового складу ССО Зеновій Холоднюк наголосив:"Рік тому розпочався новий етап в історії системи правосуддя України. Безпекою суддів та працівників судових установ почав опікуватися новостворений орган – Служба судової охорони.

За цей рік Служба судової охорони змогла завоювати авторитет серед суддівської спільноти та відвідувачів судових установ. Ви довели, що готові  будь-якої миті забезпечити захист суддів, працівників апаратів судів та учасників судового процесу.

Співробітники Служби вже не раз демонстрували свої високі професійні якості та злагодженість дій у протистоянні з порушниками громадського порядку в судах, вміння розв’язувати конфліктні ситуації під час резонансних судових процесів у різних регіонах України.

Переконаний, що безпека всіх учасників судових процесів відтепер в надійних руках та під повним контролем Служби судової охорони.

Бажаю вам міцного здоров'я, подальших успіхів у службі, професійного зростання, добра і злагоди в родинах, залишатися надійними захисниками правосуддя та сильними духом українцями!"