flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зеновій Холоднюк привітав начальника ТУ ДСА України в Донецькій області Тетяну Циганкову з ювілеєм

28 квітня 2020, 09:00

Вельмишановна Тетяно Олексіївно!

Від себе особисто та від колективу Державної судової адміністраціїї України прийміть найщиріші вітання з ювілеєм!

Це непересічний, знаковий рубіж, з якого повніше і рельєфніше видно пройдене, його плоди та підсумки – життєві й професійні.

Доля дарувала Вам активне, багате і цікаве життя. За Вашими плечима славетний професійний шлях, сповнений сумлінної праці, багаторічного досвіду.

Розпочавши роботу в Територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в Донецькій області у травні 2004 року, Ви упевнено і зразково пройшли всі щаблі кар’єрного зростання, заслужено зайнявши пост керівника Управління. Це були не прості часи. Особливо важким був період переміщення із зони тимчасово окупованої території України. Тоді Вам разом із підлеглими в надзвичайно екстремальних умовах вдалося організаційно забезпечити діяльність місцевих судів області та доступність правосуддя для кожної особи відповідного регіону нашої країни. Саме тому в колективі та далеко за його межами Ви відомі як справжній професіонал, людина компетентна, вольова і доброзичлива, яка користується авторитетом і повагою.

За Вами багатолітній досвід і визнання. Ваша принципова, завжди обґрунтована позиція відома всім і викликає глибоку шану.

Ваші заслуги не залишилися непоміченими і на найвищому державному рівні: за вагомий особистий внесок в організаційне забезпечення діяльності судів Донецької області, зразкове виконання службових обов’язків, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди ювілею Глава українського Парламенту нагородив Вас Грамотою Верховною Ради України «За заслуги перед Українським народом».   

Усім нам надзвичайно приємно усвідомлювати, що свій ювілей Ви зустрічаєте сповненою енергії та нових задумів.

Дозвольте побажати в день Вашого народження міцного здоров’я, витривалості духу і наснаги для здійснення усього задуманого на довгі-довгі роки.

Від щирого серця бажаємо, щоб всі Ваші справи були непідвладні плину часу та служили зразком для нової зміни. Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищає Вас від життєвих негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років! Впевнені, що Ви душею і серцем назавжди з нами.

                                                                        З повагою

Голова ДСА України                                                                             Зеновій Холоднюк