flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Управління кризовими комунікаціями обговорено в ДСА України під час тренінгу

06 жовтня 2020, 16:26

5 жовтня 2020 року в Державній судовій адміністрації України відбувся тренінг "Основи та практика спілкування з медіа, кризові комунікації". Тренінг проведено для осіб, яким у межах своїх посадових обов'язків найчастіше доводиться спілкуватися з представниками засобів масової інформації. Захід організовано українсько-канадським Проектом підтримки судової реформи.

З вітальним словом до учасників тренінгу звернулася виконувачка обов'язків Голови ДСА України Людмила Гізатуліна. Вона зазначила, що теоретичні знання та практичні навички, що отримають впродовж тренінгу слухачі, допоможуть в майбутньому краще порозумітися державним службовцям з представниками засобів масової інформації.

Координаторка з питань судового адміністрування та гендерної політики Проекту підтримки судової реформи Людмила Чернявська відзначила, що Проектом та ДСА України реалізовано низку спільних ініціатив, котрі спряють поліпшенню доступу до правосуддя громадянам та налагодженню контактів органів правосуддя та ЗМІ. "Ми проводимо комунікаційні форуми, тренінги для прес-секретарів судів, суддів-спікерів;   розробляємо і поширюємо навчально-методичні матеріали з цієї тематики. Наразі це перший комунікаційний захід для ДСА України, який дозволить зміцнить інституційний потенціал установи у ефективному  спілкуванні з медіа; допоможе створювати належні інформаційні повідомлення для підвищення позитивного іміджу ДСА України, кращого розуміння  суспільством місії та завдань судової адміністрації, усвідомлення значимості судового адміністрування для функціонування судів і здійснення правосуддя", - наголосила Людмила Чернявська.

Тренінг, що складався із теоретичної та практичної частин проведено директоркою ГО "Громада. Лабораторія Соціальних Проектів", експерткою зі стратегічних комунікацій та PR Ариною Сатовською.  

Учасники заходу отримали практичний досвід у проведенні інтерв‘ю та організації і проведенні прес-конференцій, ознайомились із аспектами та особливостями спілкування з медіа, різними форматами медіа-заходів.

Пресслужба ДСА України