flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У співбесіді з кандидатами на вакантні посади в ДСА України, у рамках конкурсу, що триває, взяв участь народний депутат України Сергій Демченко

15 липня 2021, 11:21

Т. в. о. Голови ДСА України Олексій Сальніков 15 липня 2021 року провів співбесіди і учасниками конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби на дві посади:

головний спеціаліст відділу контролю та організаційної роботи управління організаційного забезпечення та контролю;

головний спеціаліст з питань контролю за діяльністю Служби судової охорони.

Суб’єктом призначення проводилась співбесіда з кожним кандидатом, який був включений до рейтингового списку кандидатів, - складений у результаті конкурсного відбору конкурсною комісією ДСА України та передбачав по 3 кандидати на кожну з посад.

Участь у співбесіді з кандидатами на вакантні посади в ДСА України, у рамках конкурсу, що триває, взяв участь народний депутат України, член Комітету Верховної Ради України з питань правосуддя Сергій Демченко.

 

У результаті співбесіди визначено переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби ДСА України категорії "В" головного спеціаліста відділу контролю та організаційної роботи управління організаційного забезпечення та контролю – Гостєву Ірину Андріївну.

Також за результатами співбесід на другу конкурсну посаду констатовано факт відсутності переможця конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби ДСА України категорії "В" головного спеціаліста з питань контролю за діяльністю Служби судової охорони.

Служба управління персоналом ДСА України отримала доручення не пізніше, ніж протягом наступного робочого дня після визначення результатів конкурсу на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС оприлюднити інформацію про:

переможця (переможців) конкурсу;

відсутність переможця конкурсу.

Довідково: Відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 та Положення про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя 5 вересня 2017 року № 2646/0/15-17 (у редакції рішення від 26 листопада 2019 року № 3162/0/15-19) ДСА України 1 липня 2021 року оголошено відповідний конкурс. 13 липня 2021 року відбувся перший етап названого конкурсу.