flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представник захисту подякував ДСА України за чітко організовану роботу

09 вересня 2021, 15:29

Щодня на адресу Державної судової адміністрації України надходять десятки листів у паперовому та електронному вигляді із зверненнями, скаргами, пропозиціями та порадами від пересічних громадян, громадських та професійних об’єднань, державних органів влади та представників бізнесу.

Усі вони обліковуються встановленим порядком і опрацьовуються у визначений законодавством термін. Нещодавно ДСА України отримала оцінку такої роботи від представника адвокатури України. Адвокат Руслан Квітін надіслав завірену печаткою і власним підписом Подяку.

«Протягом тривалого періоду роботи ми помітили, що певні працівники або структурні підрозділи судів неналежним чином виконують свою роботу, зокрема, ігнорують адвокатські запити, несвоєчасно виготовляють, надсилають або видають копії процесуальних документів. В даних випадках я неодноразово звертався за допомогою до Державної судової адміністрації України, яка у 100% випадків надавала свою допомогу в межах повноважень і спонукала недоброчесних працівників виконувати свої посадові обов’язки», - йдеться у листі–подяці адвоката Руслана Квітіна.

Він також наголосив, що даним листом хоче від свого імені та його команди подякувати працівникам Державної судової адміністрації України за швидке і ефективне опрацювання звернень.

«Ваше оперативне реагування робить судову систему кращою кожного дня», - наголосив адвокат Руслан Квітін.

З свого боку, т.в.о. Голови ДСА України Олексій Сальніков запевнив, що весь очолюваний ним колектив щодня докладатиме максимум зусиль для чіткої організації роботи та покращення доступу громадян до правосуддя.     

Пресслужба ДСА України