flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочався турнір з мініфутболу із розіграшу Кубка «Феміди» 2021 року

13 вересня 2021, 08:47

11 вересня 2021 року розпочався турнір з мініфутболу серед суддів і працівників судів, інших органів та установ системи правосуддя із розіграшу Кубка «Феміди» 2021 року.

Цей турнір був заснований у 2009 році. Він проводиться під патронатом Ради суддів України, Вищої ради правосуддя, Державної судової адміністрації України та приурочений до Дня юриста.

Цього року в турнірі, який проходить на території учбово-тренувальної бази "ФК "Динамо", беруть участь 26 команд зі всієї України.

11 вересня після урочистого відкриття турніру відбулися перші ігри.

«Після вимушеної перерви, пов’язаної із карантином, ми продовжуємо проведення турніру на Кубок «Феміди». Цьогоріч участь у ньому 26 команд свідчить про велику популярність цих змагань і зацікавленість у веденні здорового способу життя працівниками судової системи», - зазначив т.в.о. Голови ДСА України Олексій Сальніков.

Він наголосив на гуртуючому ефекті традиційного турніру та побажав учасникам змагань красивої гри, а вболівальникам - яскравих вражень.     

На офіційному веб-сайті Державної судової адміністрації України в розділі "Інше" функціонує спеціальна рубрика "Кубок "Феміди" – турнір з міні-футболу".

 

Пресслужба ДСА України