flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

КМЄС передала обладнання для розбудови спроможностей пресслужби органів суддівського самоврядування

13 вересня 2021, 16:35

В рамках спільного проєкту, спрямованого на розвиток комунікації судової гілки влади та суспільства, Консультативна місія Європейського Союзу (КМЄС) передала обладнання вартістю понад 100 000 гривень Раді суддів України.

У комплект обладнання увійшли, зокрема, ноутбук, флеш-накопичувачі, фотоапарат, відеокамера, штатив та інше устаткування.

Протягом 2016-2019 років Консультативна місія Європейського Союзу (КМЄС) у співпраці з пресслужбою органів суддівського самоврядування, Ради суддів України провела серію з 11 тренінгів-семінарів на тему: «Зв’язки з громадськістю в судах» для суддів-спікерів.

Навчальні програми, в яких взяли участь понад 360 суддів, були проведені у різних містах України. Спільний проєкт був спрямований на розвиток комунікації судової гілки влади та суспільства.

«Дуже важливо продовжувати нашу співпрацю, спрямовану на підвищення професійного рівня суддів-спікерів та прессекретарів через тренінги та стратегічні консультації», – сказав радник КМЄС із стратегічних комунікацій Хассе Ресенбро.

Він також додав, що окрім технічної підтримки, КМЄС проводила тренінги та надавала стратегічні консультації Раді суддів України.

Пресслужба ДСА України