flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завершився турнір з мініфутболу із розіграшу Кубка «Феміди»

11 жовтня 2021, 09:24

9 жовтня 2021 року завершився турнір з мініфутболу серед суддів і працівників судів, інших органів та установ системи правосуддя із розіграшу Кубка «Феміди».

У цей день відбулися матчі за 1, 2 та 3 призові місця.

На гру за 3 місце вийшли команди «Чорне море» та "Сьомий апеляційний адміністративний округ". У боротьбі за статус призера чемпіонату суперники всіма силами намагалися вирвати перемогу один в одного. Ігрова напруга не вщухала протягом обох таймів. Але сильнішими виявилися «чорноморці». З рахунком 7:4 вони завершили матч і заслужено посіли 3 місце.

Найбільша інтрига зберігалася на матч за першість та заволодіння головного призу - Кубку «Феміди». Дві найкращі команди турніру виходили на поле з єдиним бажанням – перемогти. Це були гравці Касаційного адміністративного суду та "Суддівського Шкільного Альянсу".

За обидві команди прийшли вболівати десятки прихильників, які невтомно на протязі двох таймів підтримували своїх фаворитів. Дехто з них, поки точилася боротьба на полі, встигли сфотографуватися із головним призом, який мовчазно чекав на своїх переможців на столі.

Гра фіналістів очікувано проходила на високих швидкостях та у щільній боротьбі за кожен м’яч. Проте, Фортуна все більше схилялася у бік КАСу. Його гравці були більш точнішими у пасах, передачах та ударах. Саме це і визначило шанс команди в турнірі.   

В результаті, матч завершився із рахунком 5:1 на користь Касаційного адміністративного суду.

Важко передати той настрій та емоції вболівальників, які панували після фінального свистка. 

«Сьогодні – справжнє свято футболу. Ми отримали масу задоволення від гри команд і від тих неймовірних моментів, яким були насичені усі тайми. Незважаючи на величезну щільність атак і контратак, швидкість та емоційність, футболісти вели себе максимально коректно і по-спортивному. Не останню роль у цих іграх відіграли вболівальники, які усіма силами підтримували своїх гравців. Емоціями та гучними гаслами вони піднімали дух і щиро підтримували команди. Цей турнір продемонстрував реальну єдність, силу команд та прихильність суддівської системи до ведення здорового способу життя», - сказав у післяматчевому інтерв’ю т.в.о. Голови ДСА України Олексій Сальніков.

Окрім вручення переможцям кубків за 1,2 і 3 місця, спеціальні призи отримали окремі гравці різних команд. Кращим воротарем турніру був визнаний Артур Кожевніков, кращим бомбардиром – Дмитро Якубець, кращим польовим гравцем – Владислав Пата, кращим захисником - Олександр Семенюк. Також спеціальний приз «За волю до перемоги» отримала команда  "Сьомий апеляційний адміністративний округ", яка посіла 4 місце в турнірі.

Пресслужба ДСА України