flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора ДП «Санаторно-курортний лікувальний центр «Шкло»

15 грудня 2021, 16:06

У Державній судовій адміністрації України на виконання наказу Державної судової адміністрації України від 28.10.2021 № 364 « Про проведення конкурсу на заняття посади директора Державного підприємства «Санаторно-курортний лікувальний центр «Шкло» 15 грудня 2021 року відбулось засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора Державного підприємства «Санаторно-курортний лікувальний центр «Шкло».

За результатами засідання прийнято такі рішення:

  1. Заслуховано конкурсну пропозицію та проведено співбесіду з претендентом( додається відео);
  2. За результатами заслуховування конкурсної пропозиції і проведеної співбесіди прийнято рішення внести подання Т.в.о. Голови Державної судової адміністрації України Сальнікову О.О. про призначення на посаду директора Державного підприємства «Санаторно-курортний лікувальний центр «Шкло» Холодного Олександра Вікторовича, за результатами проходження спеціальної перевірки та шляхом укладання контракту строком відповідно до постанови Кабінету міністрів України № 1094 від 27.12.2017 року.