flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Державне підприємство "Центр судових сервісів" реалізувало новий функціонал в підсистемі "Електронний суд"

08 лютого 2022, 15:32

Відповідно до визначених т.в.о. Голови Державної судової адміністрації України Олексієм Сальніковим пріоритетів, державне підприємство "Центр судових сервісів" звітує про успішну розробку та реалізацію нового важливого функціоналу в підсистемі "Електронний суд" Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи.

За інформацією державного підприємства "Центр судових сервісів" з 08 лютого 2022 року користувачі Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи отримали можливість авторизації за допомогою ID.gov.ua та накладання кваліфікованого електронного підпису (КЕП) з "Дія підпис". Окрім спрощення користування підсистемою "Електронний суд", також значно спростилось використання функції "є Малятко" Єдиного порталу державних послуг "Дія".

За результатами плідної співпраці Державного підприємства "Центр судових сервісів" та Міністерства цифрової трансформації України з розширення функціоналу Єдиного порталу державних послуг "Дія", громадяни України, які тимчасово проживають на непідконтрольних територіях України, нарешті отримали можливість скористатися усім функціоналом Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи.

Пресслужба ДСА України