flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники ССО затримали інформатора російських окупантів

08 березня 2022, 19:54

Виконуючи завдання з охорони об’єктів судової влади та боронячи спокій своїх міст, судові охоронці затримали інформатора російських окупантів та підозрілого росіянина

В умовах україно-російської війни співробітники Служби судової охорони продовжують виконувати завдання з охорони об’єктів судової влади та боронять свої міста і містечка у складі підрозділів територіальної оборони.

Так, судові охоронці спільно з іншими правоохоронцями та бійцями територіальної оборони здійснюють патрулювання населених пунктів, підтримують громадський порядок на вулицях, посилюють охорону важливих державних та комунальних об’єктів: лікарень, центрів служби крові, великих волонтерських пунктів та центрів надання допомоги переселенцям, телерадіокомпаній тощо.

Пліч-о-пліч з чоловіками службу несуть й жінки-співробітниці Служби судової охорони.     

Під час виконання цих важливих завдань співробітники Служби судової охорони затримали інформатора російських окупантів та підозрілу особу.

Так, 7 березня співробітники Територіального управління Служби у Хмельницькій області затримали в обласному центрі чоловіка, який мобільним телефоном передавав своєму брату – військовослужбовцю військово-морського флоту російської федерації інформацію про систему оборони середмістя Хмельницького. Пособника російських окупантів передано співробітникам УСБУ в Хмельницькій області.

В цей же день співробітники Територіального управління Служби у Полтавській області затримали поруч з будівлею Ленінського районного суду міста Полтави підозрілого чоловіка, який не зміг пояснити що він робить біля судової установи. До того ж, під час перевірки він виявився громадянином російської федерації.

Затриману особу передано до Полтавського відділу ГУНП в Полтавській області.

Пресслужба ССО, ДСА України