flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Олексій Сальніков: «Ми маємо стати репортерами злочинів росіян проти народу України і судової влади, зокрема»

17 березня 2022, 23:33

Т.в.о. Голови ДСА України Олексій Сальніков звернувся до керівників територіальних управлінь ДСА України з проханням долучитися до ініціативи територіального управління Київської області щодо створення на будь-яких цифрових платформах обласних каналів фото -аудіо- відео архівів, які допоможуть зібрати цінний матеріал про злочини російської армії проти народу України та судової влади зокрема.

«Зараз багато українців фіксують злочини росіян проти людяності. Всі ці матеріали стануть доказовою базою у міжнародних судах, які обов’язково розпочнуться над загарбниками. Тому ми теж маємо стати репортерами злочинів росіян проти народу України і судової влади, зокрема. Ми маємо знати про кожне бомбардування наших міст і сіл, про кожного працівника органів та установ системи правосуддя, які загинули чи постраждали внаслідок російсько-української війни, про кожен зруйнований суд і про допомогу, яку ми надаємо людям», - прокоментував ініціативу Олексій Сальніков.

Він також попросив колег завантажувати на ресурси тільки оригінальні фотовідеоматеріали з тим, щоб у майбутньому їх легше було структурувати. «Збираємо матеріал для Гааги. Нехай все буде під рукою» - резюмував Олексій Сальніков.

Пресслужба ДСА України