flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДСА України запровадила сервіс безкоштовної допомоги в пошуках житла для працівників органів та установ системи правосуддя

25 березня 2022, 15:58

За ініціативи Державної судової адміністрації України запроваджується сервіс безкоштовної допомоги в пошуку тимчасового житла задля взаємодопомоги та згуртування працівників органів та установ системи правосуддя.

Ця ініціатива спрямована на спрощення комунікації та об'єднання працівників органів та установ системи правосуддя тих, хто рятуючись від війни евакуюється до більш безпечних регіонів та шукає житло - з тими, хто має можливість та готовий надати таку допомогу своїм колегам.

Якщо ви маєте можливість надати тимчасове житло тим, хто його потребує, або потребуєте такого житла, - просто перейдіть за посиланням і заповніть необхідні поля, а працівники ДСА України зроблять все можливе задля швидкої та ефективнлї координації.

Єднаймося заради України!

Усі пропозиції проживання мають бути безкоштовніими, або з частковою оплатою комунальних послуг.

Інформація буде доступна тільки особам з числа працівників апаратів судів, територіальних управлінь ДСА України та суддів, які евакуйовуються з тимчасово окупованих територій.

Щоб заповнити форму потрібно перейти за посиланням: https://forms.gle/KTrdH1h659YZ6y1f7

Пресслужба ДСА України