flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Одеське регіональне відділення НШСУ проводить семінари для суддів та працівників апаратів місцевих та апеляційних судів на суддів

11 квітня 2022, 16:48

Регіональні відділення Національної школи суддів України оголошують про проведення семінарів для суддів та працівників апаратів місцевих та апеляційних судів

12 квітня 2022 року Одеське регіональне відділення  НШСУ  проводитиме семінар для суддів та працівників апаратів місцевих та апеляційних судів "Переселенці та внутрішньо переміщені особи в сучасних умовах (правові та психологічні аспекти)"

Реєстрація на семінар за посиланням: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScONXiQ49mx_9YHqi4J5muKQDtFcKyyOPDF9GFnGNnF5JeV0w/viewform 

При реєстрації слухачів у регіональному відділенні просять вказувати державною мовою без помилок прізвище, ім’я, по батькові, посаду та місце роботи. Зауважують, що саме так дані будуть надруковані в сертифікаті.

На зазначену вами при реєстрації  електронну пошту  буде надіслане посилання для приєднання до ZOOM-конференції.

14 квітня 2022 року Одеське регіональне відділення  НШСУ  проводитиме семінар для керівників і заступників керівників апаратів судів та спеціалістів служб управління персоналом місцевих та апеляційних судів "Актуальні питання проходження державної служби в судах"

Реєстрація на семінар за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfv-IR3mEFMFGYb71zSnGyBSfarbjgZbi7vQqjWWVui6jx01g/viewform

При реєстрації просять вказувати державною мовою без помилок прізвище, ім’я, по батькові, посаду та місце роботи. Зауважують, що саме так ваші дані будуть надруковані в сертифікаті.

На зазначену вами при реєстрації  електронну пошту  буде надіслане посилання для приєднання до ZOOM-конференції.

Пресслужба ДСА України