flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проходження державної служби в судах в умовах воєнного стану

14 квітня 2022, 17:27

14 квітня 2022 року Одеським регіональним відділенням Національної школи суддів України проведено семінар для керівників і заступників керівників апаратів  судів та спеціалістів служб управління персоналом місцевих та апеляційних судів на тему "Актуальні питання проходження державної служби в судах".

Директор Одеського регіонального відділення Володимир Пироговський привітав учасників, ознайомив з програмою заходу та закликав до активної участі у семінарі.

У проведенні навчального заходу взяли участь начальник Міжрегіонального управління національного агентства Україні з питань державної служби в Одеській, Миколаївській та Херсонській  областях, Автономній Республіки Крим та м. Севастополя  Володимир Мельник та  начальник відділу по роботі з персоналом Сьомого апеляційного адміністративного суду  Альона Тищишина.

Упродовж заходу слухачі ознайомилися із особливостями проходження державної служби в період воєнного стану та обговорили проблемні питання в роботі відділів по роботі з персоналом у судах.

В анкетах зворотного зв’язку судді поділилися враженнями та побажаннями щодо актуальних тем і питань для наступних занять.

За інформацією НШСУ Пресслужба ДСА України