flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

50 діб спротиву! Віримо в Перемогу! Віримо у Збройні Сили України!

14 квітня 2022, 19:45

"Підтримуючи ініціативу Голови Верховного Суду Всеволода Князєва та Голови Ради суддів України Богдана Моніча, про перерахування частини суддівської винагороди на потреби Збройних Сил України, до якої, до речі, долучилися всі судді апеляційних та місцевих судів, працівники ДСА України та територіальних управлінь зробили свій внесок у скарбничку нашої перемоги», - сказав т.в.о. Голови ДСА України Олексій Сальніков. 

За підрахунками добровільних перерахувань коштів працівниками судової системи на підтримку Збройних Сил України та інші витрати на протидію агресії РФ за березень цього року українське військо додатково отримало понад 64 мільйонів гривень. Саме така сума була перерахована суддями загальних місцевих та апеляційних судів, працівниками апаратів судів, Державної судової адміністрації України та її територіальними управліннями.

У ДСА України також зазначили, що окрім вказаної суми у понад 64 мільйона гривень, яка підтверджується зофіційно, судді, працівники апарату судів та ДСА України долучаються й до іншої діяльності задля нашої Перемоги: допомагають біженцям, волонтерам, закуповують індивідуальні аптечки, жертвують на благодійні фонди й підтримують Сили територіальної оборони.

Віримо і працюємо на Перемогу!

Пресслужба ДСА України