flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Батальйон "Феміда" відвідали волонтери від судової системи

12 липня 2022, 08:45

На позиції добровольчого батальйону "Феміда" в напрямку Чорнобаївки завітали волонтери. Привезли медикаменти і багато інших потрібних речей.

"Медична допомога на війні має свої відмінності. Будь-яке, навіть "незначне" ушкодження несе небезпеку не лише самому бійцю, але і всьому підрозділу, впливаючи на його боєздатність. Тому забезпечення кожного бійця індивідуальними медичними засобами - справа надзвичайно важлива", - говорить начальник координаційного штабу "Феміди" з позивним "Кабан-Джонсон".

"Ми лише два дні тому розповіли про нагальну потребу в медикаментах нашим шефам з судової системи - Олексію Сальнікову і Олегу Хрипуну, і ось вже за їхнього сприяння отримали цінний вантаж від "Львівського добровольчого медичного батальйону". Водночас, гостре і болюче питання дозаправки волонтерського автомобіля з цим вантажем ми вирішили з допомогою благодійних пожертв від колективу Золочівського районного суду Харківської області, зокрема дякуємо пані Яні Федоровій, Валентині Черняк, Світлані Бондаренко, Тетяні Пісковській, Аліні Коломієць, Світлані Ященко, пану Олександру Герцову. Спільними зусиллями так наближаємо Перемогу!" - радіють в батальйоні.

Раніше ми писали, що добровольчий батальйон "Феміда" зайняв бойові позиції на херсонському напрямку.

Пресслужба ДСА України