flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо відновлення роботи Любомльського районного суду Волинської області

09 серпня 2022, 14:59

15 січня 2022 року в будівлі Любомльського районного суду Волинської області сталася пожежа, де невстановлені особи шляхом використання легкозаймистих речовин та гранати РГД-5 через розбите ними вікон спричинили вибух в приміщенні канцелярії суду.  Унаслідок вибуху та пожежі було знищено та пошкоджено значну частину приміщення, оргтехніку, меблі, електро- та комунікаційну мережі тощо. У зв’яку з чим, суд був змушений тимчасово зупинити відправлення правосуддя.

Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Волинській області спільно з головою Волинського апеляційного суду, адміністрацією Любомльського районного суду Волинської області, представниками органів виконавчої влади та місцевого самоврядування вживали усі вичерпні заходи по відновленню відправлення правосуддя судом.

05 серпня 2022 року колектив Любомльського районного суду Волинської області у повному обсязі відновив роботу в новій орендованій будівлі за адресою: вулиця Івана Франка, 1, місто Любомль, Волинська область. 

З нагоди відновлення роботи Любомльського районного суду Волинської області, звернулися з вітальними словами до суддів та працівників апарату суду та побажали перемоги Україні, миру, спокою, успіхів  членкиня Вищої ради правосуддя Інна ПЛАХТІЙ, голова Волинського апеляційного суду Віктор ГАПОНЧУК, начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Волинській області Наталія КОЦИРІЙ, міський голова Любомльської міської ОТГ Роман ЮЩУК та начальник Територіального управління Служби судової охорони у Волинській області Володимир СЮЙВА.

З історією суду можна ознайомитись тут

За інформацією пресслужби ТУ ДСА України