flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звернення т. в. о. Голови Служби судової охорони полковника Олега Білецького з нагоди 31-ї річниці Незалежності України

24 серпня 2022, 05:59

 

Шановні співробітники і працівники Служби судової охорони! 

Шановні судді та працівники судових установ!

Дорогі українці!

Українська незалежність – це тисячолітня історія хороброго і працьовитого народу, який прагнув бути вільним господарем на своїй землі. І цю історію не вдасться переписати чи знищити жодному ворогу!

Вже півроку ми, українці, на фронті та в тилу робимо все, аби захистити нашу Свободу і Незалежність, хоча “дехто” вважав, що може захопити нас за 72 години та провести парад на столичному Хрещатику. Сьогодні ж увесь світ бачить на головній вулиці столиці України зовсім інший парад – “парад” спаленої та знищеної нашими захисниками й захисницями ворожої техніки російських окупантів!

Українсько-російська війна триває не останні 6 місяців і навіть не останні 8 років: вона триває вже кілька століть. Саме на долю нашого покоління випало цю війну завершити. Завершити великою Перемогою!

І як би російський агресор не заливав нас кулями, “Градами” і “Калібрами”, ненавистю чи брехнею, ми все одно вистоїмо! Бо українці мають міцний фундамент – свою землю, славну історію, сильну волю та непереможну силу духу!

Своєю Свободою і своєю Незалежністю ми не поступимося ніколи! 

Слава Україні!