flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДСА України оприлюднила інформацію про вакантні посади в судах України

16 лютого 2023, 11:54

Державна судова адміністрація України оприлюднила орієнтовний перелік актуальних вакантних посад в апаратах працюючих судів. Мова йде тільки про суди, які працюють на підконтрольній Україні території і на територіях, що звільненні від російських окупантів.

На жаль, кадровий дефіцит в судах зростає і з кожним днем навантаження на працюючих фахівців в апаратах судів збільшується, як, втім, збільшується і навантаження на діючих суддів. 

Державна судова адміністрація України узагальнила інформацію щодо вакантних посад в апеляційних та місцевих судах України станом на 16 лютого 2023 року.

Відповідно до оприлюдненої інформації в апеляційних судах вакантними залишаються 585 посад, а в місцевих - 2351.

Дані для узагальнення отримані з інформаційно-аналітичної системи  “Кадри WEB” та можуть бути використані з метою можливого працевлаштування працівниками апаратів судів, територіальна підсудність судових справ яких змінена у встановленому законом порядку, чи які припинили свою роботу у зв’язку з бойовими діями чи з введенням воєнного стану.

Для вирішення питання працевлаштування працівники мають звернутись до керівника державної служби – керівника апарату відповідного суду з заявою.  

Ознайомитись з переліком актуальних вакансій в апаратах працюючих судів України можна тут

Пресслужба ДСА України