flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Запрошуємо до участі в онлайн конференції "Створення системи підтримки вразливих груп користувачів суду та жертв воєнних злочинів"

21 квітня 2023, 12:52

25 квітня 2023 року Державна судова адміністрація України спільно з Міжнародною асоціацією судового адміністрування за підтримки Проєкту ЄС "ПРАВО-JUSTICE II" і Програми USAID "Справедливість для всіх" планує проведення онлайн-конференції "Створення системи підтримки вразливих груп користувачів суду та жертв воєнних злочинів" (час проведення:  з 15:00 до 17:00, онлайн платформа Zoom).

Захід сприятиме обговоренню та пошуку рішень щодо створення системи підтримки вразливих користувачів суду, свідків і жертв воєнних злочинів, з урахуванням найкращого міжнародного досвіду. Під час конференції будуть представлені кращі практики запроваджених рішень підтримки вразливих користувачів суду в Україні, волонтерської служби у суді, а також міжнародний досвід щодо облаштування приміщень та роботи із вразливими групами.

Реєстрація
Програма заходу


Для онлайн участі просимо попередньо зареєструватися за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/86119484615?pwd=REtLVVd0dGtETEVDdE9kYk9CeUNXZz09

Пресслужба ДСА України