flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДСА України запрошує взяти участь в анонімному опитуванні щодо розробки базових критеріїв забезпечення судів

22 листопада 2023, 10:14

Державна судова адміністрація України запрошує суддів, працівників апаратів судів та територіальних управлінь ДСА України, взяти участь в онлайн-опитуванні, яке проводиться з метою збору інформації та пропозицій для розроблення проєктів нормативів кадрового, фінансового, матеріально-технічного та іншого забезпечення судів.

Це опитування є анонімним та не передбачає збір будь-яких даних, що можуть дозволити ідентифікувати особу, яка заповнює анкету. Мета дослідження полягає у вивченні думки щодо визначення базових критеріїв і нормативів кадрового, матеріально-технічного, фінансового та іншого забезпечення судів.

Google-анкета містить 24 запитання, на кожне з яких можливий лише один варіант відповіді, а у залежності від відповіді та за бажанням – надання обґрунтованих визначень або пропозицій.

Просимо суддів, працівників апаратів судів та територіальних управлінь ДСА України взяти участь в анонімному онлайн-опитуванні, яке є доступним у термін до 28 листопада 2023 року за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/11RhtLt7AUFtTABRq2aIGvIQ6LkAugON1mwWorFTJhcc/edit  

Пресслужба ДСА України