flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Всеукраїнська асоціація працівників судів адмініструватиме онлайн-платформу “Модельні суди: Майданчик добрих практик”

06 грудня 2023, 11:07
Проєкт ЄС “Право-Justice” та Державна судова адміністрація України оголосили про передачу права адміністрування онлайн-платформи "Модельні суди: Майданчик добрих практик" до ГО "Всеукраїнськa асоціація працівників судів".
 
“Проєкт зробив великий внесок у розробку концепції та наповнення платформи, створеній на базі порталу “Судова влада”. Важливо, що є окрема сторінка, де суди можуть представляти свої напрацювання”, – зазначив виконувач обов’язків голови Державної судової адміністрації України Максим Пампура під час конференції “Модельні суди України 2022-2023: напрацювання воєнного часу”.
Також він подякував ГО “Всеукраїнськa асоціація працівників судів” за співпрацю, відповідальність за подальшу роботу над платформою та побажав успіху у майбутньому розвитку спільноти.
 
"Раді передати наш спільний із ДСА України продукт у надійні руки партнерів з Всеукраїнської асоціації працівників судів”, – сказала міжнародна головна експертка, керівниця компоненту Судова реформа Проєкту ЄС “Право-Justice" Анна Адамcька-Галлант.
Зауважила, що платформу створено, аби дати можливість судам ділитися кращими практиками судового управління у таких сферах судового адміністрування, як клієнтоорієнтованість, судове адміністрування, безпека суду, робота з вразливими категоріями відвідувачів суду, комунікація, управління кадрами.
 
"Платформа – це чудовий медіа- та ІТ-ресурс для усіх судів, тому ми закликаємо усіх членів асоціації, колег, партнерів долучатися до її наповнення, розвитку”, – зазначила голова ГО “Всеукраїнськa асоціація працівників судів”, керівниця апарату Вінницького апеляційного суду Наталя Король.
Онлайн-платформа “Модельні суди: Майданчик добрих практик” доступна за посиланням: https://bit.ly/3MeBND7
 
Інформує EU Project Pravo-Justice