flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Максим Пампура, заступник Голови ДСА України, привітав Запорізький ОАС з 15-ою річницею процесуальної діяльності

13 грудня 2023, 12:45

Заступник Голови Державної судової адміністрації України Максим Пампура привітав голову Запорізького окружного адміністративного суду Олега Прудивуса та колектив суду з 15-ою річницею процесуальної діяльності та з професійним святом Днем працівників суду.

У відеовітанні, яке було адресоване учасникам святкового зібрання, заступник Голови ДСА України високо оцінив діяльність суду та зазначив, що здійснення правосуддя це не тільки почесна, а надзвичайно відповідальна і нелегка справа.

Максим Пампура наголосив, що у час війни, у час реформування судової системи, коли потрібно забезпечити зростання довіри до українських судів, судді та працівники Запорізького окружного адміністративного суду день у день, долаючи всі перешкоди в умовах воєнного стану, своєю наполегливою і сумлінною роботою доводять, що судова система працює і забезпечує доступність правосуддя для кожного.

Заступник Голови ДСА України подякував усім суддям та працівникам апарату суду за високий професіоналізм та вагомий внесок в загальні результати роботи адміністративного судочинства.

Також за дорученням Максима Пампури начальник Територіального управління ДСА України в Запорізькій області Ірина Бєлікова вручила працівникам суду почесні відзнаки ДСА України, як визнання їхнього внеску в забезпечення безперебійної роботи суду.

Пресслужба ДСА України