flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівник ДСА України взяв участь в онлайн-навчаннях для голів та заступників голів судів

03 червня 2024, 13:24

Навчальний онлайн-захід було організовано Національною школою суддів України для підтримання кваліфікації голів та заступників голів місцевих загальних, господарських, окружних адміністративних, апеляційних, Касаційних судів у складі Верховного Суду, Вищого антикорупційного суду.

 

 

 

 

 

 

Державна судова адміністрація України (ДСА України) є державним органом у системі правосуддя, який здійснює організаційне та фінансове забезпечення діяльності органів судової влади в межах повноважень, установлених законом.  Під час онлайн-навчань т. в. о. Голови ДСА України, доктор юридичних наук Максим Пампура ознайомив авдиторію зі складовими процесу створення належних умов функціонування судів і діяльності суддів.

 

 

У своїй лекції, за допомогою графічної презентації, спікер детально висвітлив стан справ на поточний момент. Зокрема йшлося: про розподіл фінансових ресурсів; забезпечення судів кадрами, обладнанням, приміщеннями в умовах воєнного часу; законодавчі зміни та заходи, ініційовані ДСА України з метою поліпшення організаційного та фінансового забезпечення судів тощо.

Відповідаючи на запитання голів та заступників голів судів, керівник ДСА України надав роз’яснення стосовно низки назрілих та актуальних питань.

Ознайомитися з презентацією:

Посилання