flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Формування та просування культури доброчесності – ефективний інструмент протидії корупції

27 червня 2024, 14:38
26 червня 2024 року представник Державної судової адміністрації України (далі ДСА України) взяв участь у заході, де відбулася презентація проєкту «Сприяння доброчесності у публічному секторі» (Pro-Integrity).
Проєкт втілюється за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Міністерства закордонних справ, у справах Співдружності та розвитку Великої Британії (FCDO), за сприяння Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК).

 

 

 

Як зауважив учасник заходу – головний спеціаліст ДСА України з питань запобігання та виявлення корупції Михайло Петрушко: «Саме культура доброчесності, як принцип в діяльності будь-якої державної інституції, сприяє формуванню  довіри суспільства до неї, стимулює розвиток. Вивчення ефективних інструментів та міжнародного досвіду, з метою закріплення доброчесності як цінності, є важливим для нас».

 

                   

 

Проєкт «Сприяння доброчесності у публічному секторі» (Pro-Integrity) створено з метою залучення представників громадянського суспільства, органів державної влади, органів місцевого самоврядування з метою підтримки доброчесності в державних інституціях, підтримки процесів відбудови, а також залучення місцевих громад на умовах партнерства для підтримки доброчесності.

Учасники чергового заходу в рамках Проєкту ділилися своїм баченням щодо забезпечення доброчесності у публічному секторі під час війни та в процесі відновлення України після Перемоги над російським агресором.

ДСА України