flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представник ДСА України взяв участь у Робочій зустрічі антикорупційних уповноважених

02 липня 2024, 17:02
Захід (робоча зустріч антикорупційних уповноважених) в рамках проєкту "Будинок Доброчесності" відбувся у Києві. Проєкт реалізується за підтримки Європейського Союзу та Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК). 

 

 

 

 

 

 

Тема робочої зустрічі антикорупційних уповноважених була присвячена вмінню управляти корупційними ризиками.

 

      

 

У заході взяв участь головний спеціаліст Державної судової адміністрації України з питань запобігання та виявлення корупції Михайло Петрушко. Він розповів: «Ми розглядали та обговорювали типові ситуації, пов’язані з корупційними ризиками в діяльності органів державної влади. Відбулася робота в групах – було запропоновано виконати практичні завдання: виявлення, оцінка корупційних ризиків, заходи щодо їх усунення, дієві запобіжні механізми протидії корупційним проявам».

   

   

 

Проєкт «Будинок Доброчесності» імплементується RMTeam International (РМТім Інтернешнл https://rmteam.com) за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Проєкт спільно фінансується ЄС та його державами-членами: Німеччиною, Польщею, Данією та Словенією. Спрямований на підтримку України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування.